Pazartesi dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Handeee tarafından oluşturulan Pazartesi dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,249 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Pazartesi dogum
Konbuyu başlatan Handeee
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Pamıgın annesi

Pamıgın annesi

Kayıtlı Üye
rank

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Pazartesi doguma giricem kızlar çok korkuyorum belden uyuyacak ama ya heyecan yaparsam hissedersem çok korkuyorum
Korkma.desem de ister istemez insanda korku olur ama.uyusturacaklar cnm hissetmezsin ☺️ sağlıkla gelsin bebek cnm
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Canım ikimizde aynıyız bende pazartesi doğuma giricem şimdiden bir korku stres bastı ki bana anlatamam yemek yerken bile sürekli aklımda
Rabbim seninde yardımcın olsun cnm 🥰 senin normal doğum mu olacak

Ebranur kel

Kayıtlı Üye
rank
Korkma.desem de ister istemez insanda korku olur ama.uyusturacaklar cnm hissetmezsin ☺️ sağlıkla gelsin bebek cnm

Rabbim seninde yardımcın olsun cnm 🥰 senin normal doğum mu olacak
Yok canım sezeryan doğum olacak. Bebek makat duruşunda hiç pozisyonunu değiştirmedi

Kuzum ikinizde saglikla alin kucaginiza insallah🙏birsey soracagim canim bende sezaryen olucam da kacinci haftada gün verdi size
37+4 de vermiş oldu tam 38 haftalık da alacak canım o sana bağlı canım benim suyum fazlaymış bide şeker tüketimi fazla olduğu için bebeğimin cigerinde fazla su kalmamış

Ayşenin Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Yok canım sezeryan doğum olacak. Bebek makat duruşunda hiç pozisyonunu değiştirmedi

37+4 de vermiş oldu tam 38 haftalık da alacak canım o sana bağlı canım benim suyum fazlaymış bide şeker tüketimi fazla olduğu için bebeğimin cigerinde fazla su kalmamış
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin canim🙏

Pamıgın annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kaç haftalık oldu canım, açılma var mı peki kolay doğumun olur inşaallah 🤲
acılma varmı bilmiyorum Altan muane olmadım hiç herçey güzel gidiyordu cuma günüde kontrol iyiydi nts güzeldi ama dün karnımın etrafında geçmeyen agrı vardı adet sancısı gibi 3 4 saat felan agrı vardı 39 hafta 3 günlügüz acaba dünkü karın arısından açılma olmuşmudur

acılma varmı bilmiyorum Altan muane olmadım hiç herçey güzel gidiyordu cuma günüde kontrol iyiydi nts güzeldi ama dün karnımın etrafında geçmeyen agrı vardı adet sancısı gibi 3 4 saat felan agrı vardı 39 hafta 3 günlügüz acaba dünkü karın arısından açılma olmuşmudur
bugun de ayaga kalktıkça aşagı agrım oluyor ayakta duramıyorum çok neden acaba

Tüm sayfalar yüklendi.