Sorum var Perinatoloji bölümü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burçe🌼 tarafından oluşturulan Perinatoloji bölümü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,064 kez görüntülenmiş, 20 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Perinatoloji bölümü
Konbuyu başlatan Burçe🌼
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Evlatlarim ❤️❤️

Kayıtlı Üye
rank
Bu bölüme gidenler bilgi verebilir mi.doktorum bu bölüme mutlaka görün dedi.istanbul Küçükçekmece de nerde var
Riskli gebelik bolmu
Yani kromozom bozukluklar veya bebeğin. Veya annenin bir riski var diyerekden yönlendirilen yer ama korkmana gerek yok giden her kadın riskli gebelik olmuyor bazen onlar abartıyor

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Bu bölüme gidenler bilgi verebilir mi.doktorum bu bölüme mutlaka görün dedi.istanbul Küçükçekmece de nerde var
Canım perinatoloji bölümüne 2li 3lü taramada ve ayrıntılı ultrasonda yönlendiriyorlar. Birde normal polikinlikte sonuçlarında yada ultrasonda aksi birşey farkettilerede perinatoloji yönlendiriyorlar canim

Riskli gebelik bölümü canım ben Küçükcekmece Kanuni Sultan Süleyman Eğitim Araştırma hastanesine gitmiştim ama 6 yıl önce şimdi var mı bilmiyorum bi sor bence canım

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar