Aynen valla bir bilseler ne kadar kötü göründüklerini birde ne gerek var ki böyle şeylere mutlu mesut yaşamak varken bu hasetlik neyeKeşke farkına varsalar bazı insanlar böyle yapınca eline bişey geçmediklerini
Aynen valla bir bilseler ne kadar kötü göründüklerini birde ne gerek var ki böyle şeylere mutlu mesut yaşamak varken bu hasetlik neyeKeşke farkına varsalar bazı insanlar böyle yapınca eline bişey geçmediklerini
Hülya seni kime benzetiyorum biliyor musun kızılcık şerbetindeki doğa kaderiniz hep aynıBenim eski eltim öyleydi kıskanç muradına ersin varligimi kiskanirdi![]()
Sumeyram inanirmisin annemededimki dizide olsa doğaya çok benziyorum ikizlerimi kaybettim ayrıldım doğayla aynıHülya seni kime benzetiyorum biliyor musun kızılcık şerbetindeki doğa kaderiniz hep aynı![]()
Dimi bende hep öyle diyorum gerçekten sonuçta eşler kardeş yazık günah vallahiAynen valla bir bilseler ne kadar kötü göründüklerini birde ne gerek var ki böyle şeylere mutlu mesut yaşamak varken bu hasetlik neye![]()
Aynen birde benim eşim ailesine çok düşkün biriDimi bende hep öyle diyorum gerçekten sonuçta eşler kardeş yazık günah vallahi
Ben çok üzülüyorum vallahi böyle şeylere canım iki günlük dünya didisip durmaya ne gerek var kiAynen birde benim eşim ailesine çok düşkün biri
Aynen ve aynı zamanda oldu hepsi ben izledikçe sen aklıma geliyorsunSumeyram inanirmisin annemededimki dizide olsa doğaya çok benziyorum ikizlerimi kaybettim ayrıldım doğayla aynı![]()
Bende kuzum izledikçe benim kaderim benim hayattim diyorumAynen ve aynı zamanda oldu hepsi ben izledikçe sen aklıma geliyorsun
Canım yaBende kuzum izledikçe benim kaderim benim hayattim diyorum![]()