Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
32 haftalik hamileyim plesenta previa marjinal Yani bebegin esi asagida dogum yolunu tam kapatmamis doktor kesin sezaryen diyor bu sekilde dogum yapan var mi ya da hamilelikte kanama geciren
Ablam 12 haftalikken yasadi bunu sürekli kanamasi oldu neredeyse 2 haftada bir hastaneye yatisi yapıldı baya zorlu geçti süreci erken doğum olmadi şükür sezeryanla 38.haftada aldılar. Sezeryan şart demisti doktor böyle durumlar için.32.haftadasin cok şükür bol bol dinlen istirahat et sağlıkla kucağına al inşallah
Ablam 12 haftalikken yasadi bunu sürekli kanamasi oldu neredeyse 2 haftada bir hastaneye yatisi yapıldı baya zorlu geçti süreci erken doğum olmadi şükür sezeryanla 38.haftada aldılar. Sezeryan şart demisti doktor böyle durumlar için.32.haftadasin cok şükür bol bol dinlen istirahat et sağlıkla kucağına al inşallah
Sezaryeni nasil gecti peki kanamasi cok oldumu. Ben asiri dikkat ederek en fazla 30 haftayi gordum somra kanamam oldu 4 gun hastanede yattim ailemin yanina geldim 19 haftayken bir tabak dahi kaldirmadim su anda da full yatak istiharati ile geciyor insallah ben de 38 i gorurum Tesekkurler cevap icin allah size ablaniza yigeninize saglik versin insallah
Oda sizin gibi yemeğini bile biz yaptık sadece lavabo ihtiyaçları için kalkti ayağa. Sezeryani da iyi gecti kanamasi da normaldi 1 hafta olmadan ayağa kalkti. İnşallah bebeğini zamanında kucağına alırsın erken doğumu bizzat bilen biriyim aynı duayı kendim içinde ediyorum