Port sarap lekesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Elifnur tarafından oluşturulan Port sarap lekesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 499 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Port sarap lekesi
Konbuyu başlatan Elifnur
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Elifnur

Elifnur

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 aylik bebegim var doğduğuna yüzünde leke var doktor port şarap lekesi dedi 7 nisanda plastik cerrahiye goturcem bilgisi olan varmi sizce gecermj kızlar çok üzgünüm

Mircan11

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar 1 aylik bebegim var doğduğuna yüzünde leke var doktor port şarap lekesi dedi 7 nisanda plastik cerrahiye goturcem bilgisi olan varmi sizce gecermj kızlar çok üzgünüm
Oğlumun burnunda ve anlinda var doktor 2 yaşında geçer dedi geçmedi ama ilk günkü gibi değil ağlayınca çok belli oluyor 3 yaşında
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Oğlumun burnunda ve anlinda var doktor 2 yaşında geçer dedi geçmedi ama ilk günkü gibi değil ağlayınca çok belli oluyor 3 yaşında
Cerrahiye falan götür demedi bende çok kafayı takmadım kaldı öyle götürmek gereklimi

Elifnur

Kayıtlı Üye
rank
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Cerrahiye falan götür demedi bende çok kafayı takmadım kaldı öyle götürmek gereklimi
Bnm kızımın yüzünde çok var karşında dudağında burnunda çok beli ediyo 7 nisanda goturcem büyük ihtimal lazer tedavi uygularlar cildiyeye gittim oraya yonlendirdi

Tüm sayfalar yüklendi.