Prameture bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Prameture bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,398 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Prameture bebek
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Ay olsun biran önce ele avuca gelicek şekilde olsun 🥰🙏
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Önce mememi veriyorum ama kapamiyor baya çabalıyorum ama olmuyor ki bende ac kalmasın sarılık olmasın diye dedim.bari sagip o şekilde verim şimdi yedirdim 3 başladım saat 4 oldu mememle anca uğraştım en sonunda biberonla verdim 😀 ay bir an böyle öksürük kaçmış gbi oldum anam bir korktum ecel teri döktüm ne zormuş gazı çıkardım yatırdım yine 25 ml içti pasam
Oyy kıyamam yaa canım benim 💕 kuzum sen dene iyice pes etme göğsünü tutsun canım benim sende haklısın ama emse daha iyi

azram cankizim

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar biliyorsunuz erken doğum yaptım 31 haftalik şuan bebeğim 33 haftalik eve geldik kuvezden çıktı nelere dikkat etmem lazım napmam lazım aşırı küçük alt değişimden bile korkarak yaptım bugün geldik 25 ml anne sutu biberonla verdim mememi alamadı doydugunu nerden anlicam 25 ml onun doymasi için yeterli mi 1 hafta 6 günlük henüz bebeğim tecrübeli anneler yardım fikir verin doyup doymadigini anlamıyorum şimdi 25 ml verdim uyudu 2 saat sonra yine kaldircam bana yardımcı olursanız sevinirim 🙏 sanki ilk çocuk o kdar korkuyorum
Hayırli olsun canım bebegim nasil erkekti degilmi

med

Kayıtlı Üye
rank
Canım silikon göğüs ucu var onunla emzırmeyı dene

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Kuzum şuan ağızı küçük olduğu için göğüs ucunu kavramakta zorlanır sen yinede ara ara ver zamanla almaya başlar
Tamam cnm ama internetten araştırdım.bir göğsüm mastit denen şeyden oldu galiba aşırı cnm yanıyor o memeden süt veriyorum birsey olmaz dimi İnternet'e biryerde icirme bir yerde icir yazıyor

Oyy kıyamam yaa canım benim 💕 kuzum sen dene iyice pes etme göğsünü tutsun canım benim sende haklısın ama emse daha iyi
Yok cnm pes etmiyorum ama sütüm olmadığı için gece ne yaptıysam gelmedi bende mamaya beslemek zorunda kaldim

Yok canım bebiş küçük yaa ondan alamıyordur ağzına ama hep dene zamanla alır alışır
Yok önce zaten direniyorum cnm gogus için daha sonra biberon veriyorum

Hayırli olsun canım bebegim nasil erkekti degilmi
Allah razı olsun cnm erkek cnm bnm

Canım silikon göğüs ucu var onunla emzırmeyı dene
Olur cnm eşime söylerim alırız birde onu deneriz çok saol.cnm 🥰

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
Ayın Annesi
rank
Tamam cnm ama internetten araştırdım.bir göğsüm mastit denen şeyden oldu galiba aşırı cnm yanıyor o memeden süt veriyorum birsey olmaz dimi İnternet'e biryerde icirme bir yerde icir yazıyor

Yok cnm pes etmiyorum ama sütüm olmadığı için gece ne yaptıysam gelmedi bende mamaya beslemek zorunda kaldim

Yok önce zaten direniyorum cnm gogus için daha sonra biberon veriyorum

Allah razı olsun cnm erkek cnm bnm

Olur cnm eşime söylerim alırız birde onu deneriz çok saol.cnm 🥰
İçir ilk biraz sağ sonra bebeğini emzir bebek emdikçe düzeleceksin. Canım internette boş haber fazla ne kadar fazla emerse o kdar iyi olacak. Bebeğin emmediği için mastit oluyorsun zaten

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar