Prameture bebek

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Bebegim ile ilgili Sorum Var kategorisinde Asel ❤️💙Alparslan tarafından oluşturulan Prameture bebek başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,551 kez görüntülenmiş, 56 yorum ve 4 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Bebegim ile ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Prameture bebek
Konbuyu başlatan Asel ❤️💙Alparslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Asena.ase

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Tamam cnm ama internetten araştırdım.bir göğsüm mastit denen şeyden oldu galiba aşırı cnm yanıyor o memeden süt veriyorum birsey olmaz dimi İnternet'e biryerde icirme bir yerde icir yazıyor
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yok cnm pes etmiyorum ama sütüm olmadığı için gece ne yaptıysam gelmedi bende mamaya beslemek zorunda kaldim

Yok önce zaten direniyorum cnm gogus için daha sonra biberon veriyorum

Allah razı olsun cnm erkek cnm bnm

Olur cnm eşime söylerim alırız birde onu deneriz çok saol.cnm 🥰
Ya rezene fln içsen cnm emzirsen gelir aslında ama almıyorsa yapacak bir şey de yok mama da iyi kötü değil canım benim 💕

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Ya rezene fln içsen cnm emzirsen gelir aslında ama almıyorsa yapacak bir şey de yok mama da iyi kötü değil canım benim 💕
Rezene içiyorum cnm damlada kullanıyorum.baska cayda içiyorum kayısı hosafida içiyorum ama sagip biberonla veriyorum yetmiyor mecburen diğer yeme saatinde mama veriyorum canm memeyi tutamıyor küçücük ağzı ya 😀🥰

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Rezene içiyorum cnm damlada kullanıyorum.baska cayda içiyorum kayısı hosafida içiyorum ama sagip biberonla veriyorum yetmiyor mecburen diğer yeme saatinde mama veriyorum canm memeyi tutamıyor küçücük ağzı ya 😀🥰
Oh afiyet bal şeker olsun 🤗💜 oy yerim masallah Allah'ım sağlıklı sıhhatli uzun güzel ömürler nasip etsin inşallah 💜

Asena.ase

👑TOPRAK👑KUMSAL LAREN👑
Mod
rank
Kızlar biliyorsunuz erken doğum yaptım 31 haftalik şuan bebeğim 33 haftalik eve geldik kuvezden çıktı nelere dikkat etmem lazım napmam lazım aşırı küçük alt değişimden bile korkarak yaptım bugün geldik 25 ml anne sutu biberonla verdim mememi alamadı doydugunu nerden anlicam 25 ml onun doymasi için yeterli mi 1 hafta 6 günlük henüz bebeğim tecrübeli anneler yardım fikir verin doyup doymadigini anlamıyorum şimdi 25 ml verdim uyudu 2 saat sonra yine kaldircam bana yardımcı olursanız sevinirim 🙏 sanki ilk çocuk o kdar korkuyorum
Oyyyy kuzum paşa aceleci çıktı desene çok ama çok sevindim kuzum ikinizinxe iyi olmasına ismini ne koydun bu arada
Korkma sakın kal inan aliscaksin diyip doymadigini bezinden anlarsın canım

Asel ❤️💙Alparslan

Kayıtlı Üye
rank
Oyyyy kuzum paşa aceleci çıktı desene çok ama çok sevindim kuzum ikinizinxe iyi olmasına ismini ne koydun bu arada
Korkma sakın kal inan aliscaksin diyip doymadigini bezinden anlarsın canım
Özlemişim senden gelen msji cnm alparslan koyduk zamanla alışıyorum cnm aç kalmasın kan şekeri düşer sarılık olur dediler ya ondan korkuyorum bir tek o yüzden doyuyor mu diye şüphede kaliyordum

Tüm sayfalar yüklendi.