Ya kötü olmuş çok üzüldüm gerçekten kız işte ilk gebeliğin çoğunda bir şey bilmiyorsun doğum da dahil ne bilelim ıkınma vs ne bazı ebelerde çok gıcık amman insanlara kızıyor olmasalar daha iyi hazır doğuma gitmişsin moralini bozuyorlarEvet bana da ilk doğum da yapmadıklarını bırakmadılar çok kötüydü ve sonucu da kötü bitti malesef kaybettim bebeğimi
tecrubesizdim hicbisey bilmiyodum ıkınma yerine bagiriyodum bilmiyorum Allah onları bildiği gibi yapsın gerçekten çok kötüydü
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ben ilk doğum da bebeğimi kaybettim normal doğum yapmıştım çok kötü bir doğum geçirdim bundan dolayı ikinci hamileliğim de doğumum da hep özel hastanede geçirdim korktuğum için bı daha aynı seyleri yaşamamak içinkesinlikle korkan arkadaslarim için tavsiye ediyorum evet acını cekiyorsun ama o kadar kolay oldu ki nasıl doğum yaptığımi anlamadım bile halen de dua ediyorum o doktora Allah bin kere razı olsun inşallah
anestezi mi verdiler ne yaptılar o anki korkuyla hatırlamıyorum bile ama aşırı rahat bı doğum geçirdim darısı size inşallah
rabbim kimseyi darda birakmasin inşallah
![]()