Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben gece yatarken 2 tane içiyorum kusmam durdu iyi geldi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Prilami 5inci ayima kadar ictim. Gece yatarkrn iki tane icmen lazim. Sabah hala bulantin varsa 1 tane daha. Iceriginde de yaziyor zatn. Ama gece ic ozellikle. Ihmal etme. Duzene sokarsan bulanti geciyor. Birakirsan duzelemezsiz.
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Gece iki tane ac karnina iç doktor tarif etmedimi ben o şekil de kullaniyorum 14 hafta 5gunluk eczanede söyler
Merhaba bende 15 haftadayım benim hamileligim çok kötü geçiyordu içtiğim suyu dahi çıkarıyordum serumlarla ayaktaydım takı prilam hapını kullanana kadar geçti çok şükür ama benim kullanma şeklim farklıydı
15 haftama bugün girdim prilam ilacimida içiyorum halen kusuyorum icmesemde kusuyorum artık çok yoruldum zaten kusmaktan çok korkuyorum çok kasıyorum kendimi doktorlar deseniz konusturmuyo bile soru bile soramiyosunuz sabah aç karnına içiyorum ilacı benim gibi olan varmı veya bu olay ne zaman gecicek
15 haftama bugün girdim prilam ilacimida içiyorum halen kusuyorum icmesemde kusuyorum artık çok yoruldum zaten kusmaktan çok korkuyorum çok kasıyorum kendimi doktorlar deseniz konusturmuyo bile soru bile soramiyosunuz sabah aç karnına içiyorum ilacı benim gibi olan varmı veya bu olay ne zaman gecicek
ilk hamileligimde ilac icin gec kaldim cok kötüydüm ama ikinci hamileligimde bulantimi hissedwr hissetmez doktorumun onerisiyle prilama basladim cok memnunum 6 ayima girdim hala kullaniyorum kendimi iyi hissettigim icin bi kac kere birakayim dedim bulantilarim bastirdi gece yatmadan once 2 adet iciyorum bide oyle dene istersen
Ben 36.4 gunluk hamileyim canm ac karnina bir tane die verdi doktor ama hala kusuyorum bn ve ilk gunden bu yana sabh ac aksam yatmdan once iciyorum birde aradada emadur iciyorum surekli soda iciyorum inanki gecmeyince gecmiyor ne yaprsak yaplm
Benimde midem ağrıyordu ama kusmuyordum doktor o ilacı bana verdi üç gün içtim gece iki tane alıp uyuyordum baktım daha çok rahatsız ediyor ilaç bıraktım kullanmadım.
Prilam ilacı gece yatmadan iki tane gündüz de öğleye doğru bitane içiyorum öyle fayda gosteriyo. Ki ben herşeyi ne yesem çıkartıordum öyle fayda gördüm
Benimde oyleydi hala oyle gecen ilacim bitti 32 haftamdayim dusunun ve cok kotu oldum hemen gittim ilacimi aldim prilam bende cok ise yaradi ama ben gece 2 tane icip yatiyorum ve ustune bisey yemiyorum oyle deneyin bence gunduz icince ise yaramiyor doktorum gece 2 tane ic demisti bana