Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ?
S Sunsun Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 19 Dün 21:58 da #1 Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ?
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,797 Dün 22:13 da #2 Sunsun' Alıntı: Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ? Genişletmek için tıkla ... Gebelik yok canım adetin geçti mi senin
Sunsun' Alıntı: Kızlar bata 3 gün kala test bu şekilde sizce var mı ? Genişletmek için tıkla ... Gebelik yok canım adetin geçti mi senin
S Sunsun Kayıtlı Üye Katılım 4 Ekim 2024 Mesajlar 19 Dün 22:25 da #3 Rukiye27' Alıntı: Gebelik yok canım adetin geçti mi senin Genişletmek için tıkla ... Geçmedi canım 3 gün var daha. Erken gebelik testi yaptım üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu
Rukiye27' Alıntı: Gebelik yok canım adetin geçti mi senin Genişletmek için tıkla ... Geçmedi canım 3 gün var daha. Erken gebelik testi yaptım üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu
R Rukiye27 Kayıtlı Üye Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 2,797 Dün 22:47 da #4 Sunsun' Alıntı: Geçmedi canım 3 gün var daha. Erken gebelik testi yaptım üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu Genişletmek için tıkla ... Kaç dakika bekledi canım burdan birşey görünmüyor eğer öyle bir şüphen varsa kan vermen daha sağlıklı
Sunsun' Alıntı: Geçmedi canım 3 gün var daha. Erken gebelik testi yaptım üstünde 6 gün öncesine kadar sonuç verir yazıyordu Genişletmek için tıkla ... Kaç dakika bekledi canım burdan birşey görünmüyor eğer öyle bir şüphen varsa kan vermen daha sağlıklı