Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bende aynı durumdayım rezil bişi şuan 33 haftaligim 27. Haftadan beri çekiyorum iğne bile verdi diktor en son mecbur kullandım ama bana mısın demiyor kaşıntı geçmiyor boşuna hiç bişi kullanma sana tafsiye dayanabildigin kadar soğuk suyla hergun duş al ve mümkün oldukça dışarı çıkma evde pamuklu bol kıyafetler giyin tek kat iç çamaşır bile giyme çok iyi geliyor böyle en azından rahatlatıyor bir
Bende aynı durumdayım rezil bişi şuan 33 haftaligim 27. Haftadan beri çekiyorum iğne bile verdi diktor en son mecbur kullandım ama bana mısın demiyor kaşıntı geçmiyor boşuna hiç bişi kullanma sana tafsiye dayanabildigin kadar soğuk suyla hergun duş al ve mümkün oldukça dışarı çıkma evde pamuklu bol kıyafetler giyin tek kat iç çamaşır bile giyme çok iyi geliyor böyle en azından rahatlatıyor bir nebze
Bende aynı durumdayım rezil bişi şuan 33 haftaligim 27. Haftadan beri çekiyorum iğne bile verdi diktor en son mecbur kullandım ama bana mısın demiyor kaşıntı geçmiyor boşuna hiç bişi kullanma sana tafsiye dayanabildigin kadar soğuk suyla hergun duş al ve mümkün oldukça dışarı çıkma evde pamuklu bol kıyafetler giyin tek kat iç çamaşır bile giyme çok iyi geliyor böyle en azından rahatlatıyor bir nebze
Baktılar tüm testler yapıldı banada 3 kremin karışımı mentollu karışım yaptı doktor çam bi tanede hap yazdı hap işe yarıyor ama bebeğe zararı olur diye içmiye korkuyrum içnde bi içilir bi içilirlmez yazmışlar ikilemde kaldım çam katranı sabunu aldım ode kurutuyor sanki bugan kullandem dahe iyi gibu
Baktılar tüm testler yapıldı banada 3 kremin karışımı mentollu karışım yaptı doktor çam bi tanede hap yazdı hap işe yarıyor ama bebeğe zararı olur diye içmiye korkuyrum içnde bi içilir bi içilirlmez yazmışlar ikilemde kaldım çam katranı sabunu aldım ode kurutuyor sanki bugan kullandem dahe iyi gibu gel
di bane
Normal canım ilaçları hamilelerde deneyemedikleri için ya hamileler kullanamasın diyor yada doktor kontrolünde kullan yazıyor bu durumda doktoruna güvenmekten başka çaren kalmıyor malesef ve nacizane tavsiyem eğer kullandığın sabun cildini de kurutuyorsa bol bol nemlendirici sür nemli kalsın cildin. Ben kükürt sabunu kullanmıştım artık geçmesini bırak deliklet oluyordu kırmızı kabarciklarin ortasinda doktor sürekli kullandığın ve nemlendirici kullanmadigin için demişti bence ihmal etme nemlendiriciyi