Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kadın doğumcun sana bi kagıt yazıyor şu ilaç kullana bilir diye sen ona göre gidip diş doktoruna veriyorsun oda mudahale diyor şuan gitsen bile o kagıtsız bakmıyor bana öyle yaptılar
Uyuşturuyor ama gebe olduğu için belki kokusundan sürekli istifar edebilir ben çok kullandığım her kulandigimda küstüm hiç birşey yiyemiyordum zaten azgima aldığım iki lokmada geri çıkıyordu
Uyuşturuyor ama gebe olduğu için belki kokusundan sürekli istifar edebilir ben çok kullandığım her kulandigimda küstüm hiç birşey yiyemiyordum zaten azgima aldığım iki lokmada geri çıkıyordu
Arkadaslar malesef kiAzerbaycan da disi agriyan gebeye doktoru ilac yazmyo doguma kadr bekle diyor.amabenimde cok agriyodu 5 aya kadar hic biseyyapdirmadilar en sonunda dayanamayip gitdim.igne yapmadi ama ilacla tedavi etdi yani norma linsndan iki uc kez cok gitmekzorunda kaldm.ve bana kanal tedavi yapildi ve cok sukur hic bisey olmadi bebegimde bende gayet iyiz
Arkadaslar malesef kiAzerbaycan da disi agriyan gebeye doktoru ilac yazmyo doguma kadr bekle diyor.amabenimde cok agriyodu 5 aya kadar hic biseyyapdirmadilar en sonunda dayanamayip gitdim.igne yapmadi ama ilacla tedavi etdi yani norma linsndan iki uc kez cok gitmekzorunda kaldm.ve bana kanal tedavi yapildi ve cok sukur hic bisey olmadi bebegimde bende gayet iyihe
Arkadaslar malesef kiAzerbaycan da disi agriyan gebeye doktoru ilac yazmyo doguma kadr bekle diyor.amabenimde cok agriyodu 5 aya kadar hic biseyyapdirmadilar en sonunda dayanamayip gitdim.igne yapmadi ama ilacla tedavi etdi yani norma linsndan iki uc kez cok gitmekzorunda kaldm.ve bana kanal tedavi yapildi ve cok sukur hic bisey olmadi bebegimde bende gayet iyiz