Rahimde agri

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Esra gümüş tarafından oluşturulan Rahimde agri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,450 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rahimde agri
Konbuyu başlatan Esra gümüş
Başlangıç tarihi
Cevaplar 0
Görüntüleme 0
İlk mesaj tepki puanı 0
Son Mesaj Yazan Üç prenses annesi
Merhaba kizlar 29+2 deyim surekli kasiklarim ve rahmim agryor ve rahmimin üstüne bi ağırlık oluyor sanki belimde agryor hep erken dogumdan korkyorum Olabilir mi acaba yasayan warmi boyle
Bnde 28.haftaya girdim geçen hafta gttiğimde bebek baş aşağıydı zaten hssediyordum senin dediklerni yaşıyorm doktorm birşey demedi 2.oğlumda öyle hp aşağıdaydı 40 haftalık doğdu

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kizlar 29+2 deyim surekli kasiklarim ve rahmim agryor ve rahmimin üstüne bi ağırlık oluyor sanki belimde agryor hep erken dogumdan korkyorum Olabilir mi acaba yasayan warmi boyle
Benimki beni öldürüyor özellikle afedersin dudak kısmı yürütmüyor sancı ve ağrıdan ama erken doğum olmadi cuma alacaklar benim makat geliş olduğu için ağrım oluyor doktor olur dedi duruşundan dolayı

Üç prenses annesi

Kayıtlı Üye
rank
Bebek büyüyor ve baskı yapıyor canım gayet normal bizde geçtik o yollardan ben 32 hafta olduğu halde bazen o kadar baskı yapıyor ki . Ama bunlar gayet normal korkma su ve lekelenme olmazsa açılma erken doğumdan korkma

Tüm sayfalar yüklendi.

Bu alana bir cevap yazın...