RANDEVUU MHRS

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rmys tarafından oluşturulan RANDEVUU MHRS başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,130 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı RANDEVUU MHRS
Konbuyu başlatan rmys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ravza

rmys

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar randevu bulamıyorum nasıl randevu bulcam haftam geçiyor üçlü tarama testi için yardımcı olun lütfen tarama testi olmasa bile detaylı ultrasona girmek istiyorum randevu bulamıyorum sonuçlarım var. Almam gerek ama yok

P

Prensesimin annesi

Guest
Merhaba kızlar randevu bulamıyorum nasıl randevu bulcam haftam geçiyor üçlü tarama testi için yardımcı olun lütfen tarama testi olmasa bile detaylı ultrasona girmek istiyorum randevu bulamıyorum sonuçlarım var. Almam gerek ama yok
Dert ortagimm ,😔inan bnde ayni şekilde mhrsden randevu bulamiyrm bnmde almam gerek sonuçların var 14+2 günlüğüm bnmde geciyr sanrim en sonunda gidip sadece sonuclarimi Alaçam ve özele gidecm öyle gorunuyr

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bende bulamıyorum hep 16. 00 a var başka yok yarın bakacam artık

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Her gün saat 16:00 da güncelleniyor liste randevu zaten devlette en büyük sıkıntı idi şimdilerde özellerde aynı olmuş özel hastaneye bile 3 günde zor randevu buluyorum

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Sabah erken saatte gidince muayane sırası alınabiliyor

rmys

Kayıtlı Üye
rank
Bu hafta niye böyle olduki
Ben cuma günü gittim gitmeden önceki gün Perşembe bi bakıyım dedim full boştu normalde de hep bakıyordum randevular oluyordu ama şimdi bi randevu aldım gittim şimdi alamıyorum aktif randevu varken de randevu alamadım bilmiyorum bizi buldu galiba
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sabah erken saatte gidince muayane sırası alınabiliyor
Biraz uzak işte bana hastane en az evden saat beş buçuk altı da çıkmam lazım arabamız yok otobüsle anca

Tüm sayfalar yüklendi.