RANDEVUU MHRS

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rmys tarafından oluşturulan RANDEVUU MHRS başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,130 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı RANDEVUU MHRS
Konbuyu başlatan rmys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ravza

Aselaras

Kayıtlı Üye
rank
Bende randevu bulamadım ama hastaneye gidip sekretere rica ettim tarama testimin günü geçiyor randevu alamadım diye normal sıra verdi Allah razı olsun nerdesiniz bilmiyorum ama şansınızı deneyin bi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Ne bileyim ben doğum doktorunun sekreteri ile konuştum tarama testimin günü geçiyor dedim normal sıra verdi test için Allah razı olsun
Ne güzel anlayışlı insanlarmış aslında hamilelere şu randevu olayının kalkması lazım ne bileyim en azından kadın doğum için her an acil bi durum olabiliyor randevu beklerken tarihler kaçıyor doğuma sıra alınamıyor

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Canım taşındım ya ben, normal de özele gidiyorudum burada üniversiteye gideyim dedim randevu 2 hafta sonrasına veriliyor, sabahtan gelip sıra alma şansım var mı dedim hayır randevusuz bakılmıyor dediler. Her yerde aynı değil mi o zaman acaba 🙄
Canım şehirden şehire değişiyor ama unuvertelerde hep randevulu oluyor devlet abu erken gidersen hamilelere öncelik veriliyor sıra icin

Yarın yine bakacam bi
Mhrs uygulamasını indir oradan kayıtını yap 7/24 talep et sana polikinlik açıldı mi msj geliyor girip al 182 de arasan aynı olmuyor mesela 1 hafta kapalı diyor dr 12 den sonra gir alırsın dedi uygulama uzerinden

Esma nur ktbs

Kayıtlı Üye
rank
Ne güzel anlayışlı insanlarmış aslında hamilelere şu randevu olayının kalkması lazım ne bileyim en azından kadın doğum için her an acil bi durum olabiliyor randevu beklerken tarihler kaçıyor doğuma sıra alınamıyor
Maalesef öyle kendi doktorum izinde idi yeni açmış randevusunu 6 sına gün alabildim

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Canım şehirden şehire değişiyor ama unuvertelerde hep randevulu oluyor devlet abu erken gidersen hamilelere öncelik veriliyor sıra icin

Mhrs uygulamasını indir oradan kayıtını yap 7/24 talep et sana polikinlik açıldı mi msj geliyor girip al 182 de arasan aynı olmuyor mesela 1 hafta kapalı diyor dr 12 den sonra gir alırsın dedi uygulama uzerinden
Imm üniversite olduğu için o zaman canım dediğin gibi, doğuma az kaldı artık buradaki acile 2 kere gitmiştim bide muayeneye gitsem doğum zamanı sıkıntı olmaz herhalde. Bilsem devlete giderdim de geçti artık o kadar zamanım yokki 🙄

BİRGÜL gözde

Kayıtlı Üye
rank
Imm üniversite olduğu için o zaman canım dediğin gibi, doğuma az kaldı artık buradaki acile 2 kere gitmiştim bide muayeneye gitsem doğum zamanı sıkıntı olmaz herhalde. Bilsem devlete giderdim de geçti artık o kadar zamanım yokki 🙄
Yok doğum için sorun olmaz canım sezeryan mi normal.mi.olacaksin

Elmas🌼timur

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar randevu bulamıyorum nasıl randevu bulcam haftam geçiyor üçlü tarama testi için yardımcı olun lütfen tarama testi olmasa bile detaylı ultrasona girmek istiyorum randevu bulamıyorum sonuçlarım var. Almam gerek ama yok
Ayni durum malesef bende randevu bulamadım ama sabah erken gidince muayane olabiliyoruz. Vede ayrıntılı için hastaneden randevu 13. 14.haftasi arası randevua alınıyor..
20den 22.hafta arası veriyor hastane randevuyu yani Ankara şehir hastanesi böyle siz nerdesiniz bilmemde

Tüm sayfalar yüklendi.