RANDEVUU MHRS

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde rmys tarafından oluşturulan RANDEVUU MHRS başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,130 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı RANDEVUU MHRS
Konbuyu başlatan rmys
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Ravza

Leylakk

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar randevu bulamıyorum nasıl randevu bulcam haftam geçiyor üçlü tarama testi için yardımcı olun lütfen tarama testi olmasa bile detaylı ultrasona girmek istiyorum randevu bulamıyorum sonuçlarım var. Almam gerek ama yok
Benimde kan uyuşmazlığı ignem var iki haftaya ama randevu yok nasıl yapacağımı bilmiyorum özelde vurmuyor 😔😔😔

rmys

Kayıtlı Üye
rank
Ayni durum malesef bende randevu bulamadım ama sabah erken gidince muayane olabiliyoruz. Vede ayrıntılı için hastaneden randevu 13. 14.haftasi arası randevua alınıyor..
20den 22.hafta arası veriyor hastane randevuyu yani Ankara şehir hastanesi böyle siz nerdesiniz bilmemde
Aynen Ankara şehir hastanesine gidiyorum bende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benimde kan uyuşmazlığı ignem var iki haftaya ama randevu yok nasıl yapacağımı bilmiyorum özelde vurmuyor 😔😔😔
MHRS uygulamasından sık sık takip edin gerekirse saat başı girin her hafta başı randevular yenileniyor sürekli takipte olmak lazım öyle yaparak buldum ben randevu

Leylakk

Kayıtlı Üye
rank
Aynen Ankara şehir hastanesine gidiyorum bende
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

MHRS uygulamasından sık sık takip edin gerekirse saat başı girin her hafta başı randevular yenileniyor sürekli takipte olmak lazım öyle yaparak buldum ben randevu
Ya aynen dediğin gibi yaptım çok şükür bugün buldum uyuşmazlık iğnesi için çok endişeliyim o zaman kadar 28 haftalık olacak

Zeynoo

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba kızlar randevu bulamıyorum nasıl randevu bulcam haftam geçiyor üçlü tarama testi için yardımcı olun lütfen tarama testi olmasa bile detaylı ultrasona girmek istiyorum randevu bulamıyorum sonuçlarım var. Almam gerek ama yok
Daha önce muayene olduğun doktora randevu talebi oluştur kuzum randevu açılır açılmaz sana msj geliyor birde sabah erkenden gitmeyi dene belki bakrlar

Ravza

Kayıtlı Üye
rank
Randevu alacağıniz zaman en az 20 gün önce bakmanız lazım anca öyle bulunuyor

Tüm sayfalar yüklendi.