Randevuuu

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Fatmai tarafından oluşturulan Randevuuu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,327 kez görüntülenmiş, 15 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Randevuuu
Konbuyu başlatan Fatmai
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Fatmai

Zynp

Kayıtlı Üye
rank
Saat 16. Da randevu açılıyor güya mhrs den ama sürekli bakıyorum.iptal eden olursa denk geliyor yoksa gebelik boyunca çok az gittim dr a. Şimdide tahlil vermişti 10 gün içinde randevusuz bakıyordu ama dr yoktu o 10 gün geçti üstüne 1hafta geçti ve ben 8 aralığa randevu buldum 33 haftaliyim 35 te gitmiş olcam doğurcam randevusuz acil de.🤔😏🙄 yani hep aynı sorun..

4 Adam 1 Madam (sinem)❤

Kayıtlı Üye
rank
Bn jastaneyi aradım artık sordum öyle gelsem kabul edermi dedim sezeryan günü verecekse randevu bulamadığınizi söylerseniz kabul eder dedi
Yok bacım randevu hastaneyle konuştum sabah 8 de gelip beklerim derseniz artık kaçta alinirsiniz bilemem öğleden sonraya kadar bekleyenler oluyor diyor.sezaryen gunu de net vermiyor zaten 38.hafta da diyor

Fatmai

Kayıtlı Üye
rank
Saat 16. Da randevu açılıyor güya mhrs den ama sürekli bakıyorum.iptal eden olursa denk geliyor yoksa gebelik boyunca çok az gittim dr a. Şimdide tahlil vermişti 10 gün içinde randevusuz bakıyordu ama dr yoktu o 10 gün geçti üstüne 1hafta geçti ve ben 8 aralığa randevu buldum 33 haftaliyim 35 te gitmiş olcam doğurcam randevusuz acil de.🤔😏🙄 yani hep aynı sorun..
Aynn bende 10gun snra gel dedi randevulu yaaa randevu yok cikmiyo diyom anlamiyo doktor sınır etcek beni
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Aynn bende 10gun snra gel dedi randevulu yaaa randevu yok cikmiyo diyom anlamiyo doktorb
Acilmisti randevuyu aldım çok şükür
En hep bakiyom hiç cikmiyoo gece gunduz

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar