Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 12 gün gecikmem var test yaptım az önce negatif çıktı ben de zaten ihtimal vermiyordum ama stres dışında bu kadar gecikmenin başka sebepleri neler internetten baktığımda 4-5 gün kabul edilir ama 10 günü aşan gecikmelerde bi problem olabilir yazıyordu da
Kızlar 12 gün gecikmem var test yaptım az önce negatif çıktı ben de zaten ihtimal vermiyordum ama stres dışında bu kadar gecikmenin başka sebepleri neler internetten baktığımda 4-5 gün kabul edilir ama 10 günü aşan gecikmelerde bi problem olabilir yazıyordu da
Aslinda ilk katildıgımda baktım profil ne moderatursun ya ondan bıde sız moderaturler bu uygulamayı kurdunuz sanmiştim ilk başta onuda burda bi posta yazmiştin anladım ki oyle olmadığını
Doğum sonrası düzensizlik olur ama gebelik şüphesi yoksa duygu durum değişiklikleri hava şartları stres etkili gecikmede 10 güne kadar ama fazlası şüpheli evde yaptığın testte bozukluk olabilir mi hiç kan verdin mi
Canım ben doğum yapalı 8 ay oldu duygu durumu desen her zaman Küçük Emrah modundayım bir değişiklik yok yani hava şartları da aynı burada stres diyeceğim ama yani İlk defa böyle başıma geldi 12 gün gecikme ve yarın da olacağımı da sanmıyorum yarın da 13 gün yani bildiğin 2 hafta cuma günü kan vereceğim bakalım geçen ay bir ondan önceki ay tam ayın 6'sında oldum bu ay olmayınca şaşırdım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
8 ay oldu canım geçen Ayla ondan önceki ay tam ayın 6'sında oldum bu ay gecikme oldu bugün test yaptım negatif çıktı anlamadım dün de göğüslerim öyle bir ağrıyordu ki sütlerim akıyordu bayağı hassastı arada dikişlerime karnıma falan anca giriyor Ben de öyle olunca korktum test yaptım ama negatif anlamadım