Sorum var Resimli yerleş mi adet mi yardımcı olurmusunuz şimdiden özür dilerim

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Deviland tarafından oluşturulan Resimli yerleş mi adet mi yardımcı olurmusunuz şimdiden özür dilerim başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 7,705 kez görüntülenmiş, 22 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Resimli yerleş mi adet mi yardımcı olurmusunuz şimdiden özür dilerim
Konbuyu başlatan Deviland
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Hülya12

Dilek çalıkca 01

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar yardımcı olur musunuz ben polikistikoverim 26yaşındayim adetlerim çok düzensiz tokro kontrolünde duphaston kullanıyorum normalde 12ağustosta adetimin gelmedi gerekiyodu gecikti ve bugün sabah leke şeklinde geldi adet mi yerleşme mi bilemedim eşimle bir süredir çocuk istiyoruz ama pko olduğum için olmuyodu duphaston ve folikasit kullanıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim resim için şimdiden kusura bakmayın özür dilerim
Allah'ım inşallah bebek isteyen ailelerin kucaklarıni boş bırakmaz inş çocuğunuz olur cnm inş hamilesindir🥰🥰🥰

Kızlar yardımcı olur musunuz ben polikistikoverim 26yaşındayim adetlerim çok düzensiz tokro kontrolünde duphaston kullanıyorum normalde 12ağustosta adetimin gelmedi gerekiyodu gecikti ve bugün sabah leke şeklinde geldi adet mi yerleşme mi bilemedim eşimle bir süredir çocuk istiyoruz ama pko olduğum için olmuyodu duphaston ve folikasit kullanıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim resim için şimdiden kusura bakmayın özür dilerim
Canım buradaki arkadaşlar pembe silik olur yerleşme kanaması diyorlar ama şimdi ümit de vermeyeyim öyle gibi duruyor sen yine de emin olmak için test yap bir de adetin kaç gün geçti?rabbim inşaAllah gönlünüze göre hayırlısıyla bir evlat nasip etsin 🤲🌼

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Çok teşekkür ederim yarına randevu aldım bakalım hayırlısı inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin çalıştığım için pek doktora veya eczaneye gitmeye vaktim olmuyordu ama akşama hemen eczaneden test alıcam
Yaptın mı testi canım ? Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
Hayırlı haberlerle İnşallah canım Rabbim gönlüne göre versin

ebruakpinar0354

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar doktora gittim hamile değilmişim düzensiz adet olduğum için ve düşük östrojen olduğu için öyle gelmiş klomen verdi adet bitiminden sonra başlıcam ve çatlatma iğnesi olucam hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰
Klomen zaten çatlama olması için yumurtaliklarinin
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Hanımlar doktora gittim hamile değilmişim düzensiz adet olduğum için ve düşük östrojen olduğu için öyle gelmiş klomen verdi adet bitiminden sonra başlıcam ve çatlatma iğnesi olucam hakkımızda hayırlısı olsun Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah 🥰🥰🥰
Insallah kucagin boş kalmaz

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
Amin amin inşallah hakkında hayırlısı olsun inşallah canım benim 🤗😉

Amin canım inşaAllah rabbim en kısa zamanda hayırlısıyla kucağını doldurur 🤲🌼

Tüm sayfalar yüklendi.