Rezillik 🤬

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Rezillik 🤬 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,762 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rezillik 🤬
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Vala kusura bakma canim da bazi doktorlar var genelleme yapmiyorum afedersin kopek gibi davraniyolar insanin suratina bakmiyolar tersliyorlar muayene mi olmaya gidiyosun azarlanmaya mı belli değil
Kusura bakmayın ama hepiniz cahilsiniz yok bakmadı yok doktor niye dövüldü sorgulayın biraz doktor mu randevu veriyor hasta bakma süresi 5dk ya indi. Devlette foktor mu kaldı hepsi özele geçiyor sebebi niye. Erzurum'da kim ne yapsın 3 kuruşa hepsi büyük şehire gidip özele geçiyor kalanlarda yeni ataması yapılmış mecburiyetten gelenler vb. Devlet kuytukk yok diyor hastanede fontu çünkü randevu vermiyor koca binalar var ama içinde hizmet yok dövün sövün daha imkanını bulan tabi kalmaz

Sedoss

Kayıtlı Üye
rank
Kontrole qittim sıra alamadım doktor Hanımlar, beyler hasta kabulu kapatmışlar. Sadece radewu Hasta bakiyorlarmis, bi tarafıma baka baka qeri ewe qeldim. Randewu bulamıyorum ki Koskoca Erzurum şehir hastanesi. Her yer mi böyle Cook merak ettim. Hasta kayittaki çalışan kusura bakmayın diyor. Hasta yönetimine şikayet ediyim dedim iyi bisey olsalar müsade etmezler zaten dedm kendi kendime. Cimere yazsam cwp alanaca doqum yaparım ben. Saqlik bakanliqinin haberi war mi acaba.
Mhrs uygulamasını indirip randevu talebi oluştur bulursun inşallah ben hep öyle alıyorum yoksa bulunmuyor ama sana haksızlık etmiş bakması gerekirdi

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Kontrole qittim sıra alamadım doktor Hanımlar, beyler hasta kabulu kapatmışlar. Sadece radewu Hasta bakiyorlarmis, bi tarafıma baka baka qeri ewe qeldim. Randewu bulamıyorum ki Koskoca Erzurum şehir hastanesi. Her yer mi böyle Cook merak ettim. Hasta kayittaki çalışan kusura bakmayın diyor. Hasta yönetimine şikayet ediyim dedim iyi bisey olsalar müsade etmezler zaten dedm kendi kendime. Cimere yazsam cwp alanaca doqum yaparım ben. Saqlik bakanliqinin haberi war mi acaba.
Canım ben devlete hiç muayeneye gitmedim gideceğim zaman acile gidiyordum doğum zamanı da acilden giriş yaptım zaten. Devlet normalde de bir halta benzemiyordu birde pandemi döneminde iyice zıvanadan çıktı. Doktorların iyice bir tarafı kalktı. Sende öyle yap istersen kontrol zamanı git acile ağrım vs var de mecbur bakıyorlar hatta acilde poliklinikten daha iyi ilgileniyorlar bence

Yağmur💓ahmed

Kayıtlı Üye
rank
Ben de aynı durumdayım canım 1 haftadır randevu alamıyorum sistemler kapalı

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben devlete hiç muayeneye gitmedim gideceğim zaman acile gidiyordum doğum zamanı da acilden giriş yaptım zaten. Devlet normalde de bir halta benzemiyordu birde pandemi döneminde iyice zıvanadan çıktı. Doktorların iyice bir tarafı kalktı. Sende öyle yap istersen kontrol zamanı git acile ağrım vs var de mecbur bakıyorlar hatta acilde poliklinikten daha iyi ilgileniyorlar bence
Merve yeni hamileyim 10 haftalık randevu aldum bakmadı düzgün bende doktora daldım sonra hemşireye zor elimden aldılar

Yağmur💓ahmed

Kayıtlı Üye
rank
Acil de gittim ben kapıda bir kaç soru sorup gönderdiler bakmadılar covid hastası çok geldi dediler

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Acil de gittim ben kapıda bir kaç soru sorup gönderdiler bakmadılar covid hastası çok geldi dediler
Bilmiyorum canım da ben düştüğüm zaman gittim ilk araştırma hastanesine çok güzel ilgilendiler hoşuma gitti. Eşime bundan sonra buraya devam edeyim kontrollere dedim hayır özele gideceğiz dedi. Birkaç sefer daha gittim ağrım sancım çok olunca yine aynıydı. Doğumu da orada yaptım çokta memnun kaldım poliklinik nasıldır bilmiyorum ama acilde her seferinde güzel baktılar. Kaç haftalık bebeğin canım? Bir yandan iyi yapmışlar aslında pozitif hasta çokken içeri almaları riskli olurdu
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bide diyor seni şikayet edecem git etlan dedim erkeksen edersin dedim eşim geldi dedim vurdum dedi iyi ettin şerefsizler ya, tam
Ay Allah seni doktor mu dövdün 😂 iyi yapmışsın canım eline sağlık

Tüm sayfalar yüklendi.