Rezillik 🤬

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Rezillik 🤬 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,758 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rezillik 🤬
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Kusura bakmayın ama hepiniz cahilsiniz yok bakmadı yok doktor niye dövüldü sorgulayın biraz doktor mu randevu veriyor hasta bakma süresi 5dk ya indi. Devlette foktor mu kaldı hepsi özele geçiyor sebebi niye. Erzurum'da kim ne yapsın 3 kuruşa hepsi büyük şehire gidip özele geçiyor kalanlarda yeni ataması yapılmış mecburiyetten gelenler vb. Devlet kuytukk yok diyor hastanede fontu çünkü randevu vermiyor koca binalar var ama içinde hizmet yok dövün sövün daha imkanını bulan tabi kalmaz
Cahil derken neye dayanarak diyosunz okumuş cahil çok hiç onları qördünzmü. 15 önce qittim doçent doktr hasta kabul etmiyo dedi dewamli qittiqm doktrdu. Başka doktra aldm sıra pr. Bakti 15 qun snra qel dedi. Buqun qittim hanım efendi hasta bakmiyo. Benim bizm cahilliqimzle nasıl uyuşuyor bu durum çok akıllıysanz siz bi açıklama yapın. O bakmiyo bende bakmayim bu bakmiyo bnde bakmayim. Ee nerde doktorluk insanlık neye dayanarak mesleqinin hakkini yapms oluyr bunlar ?

Yağmur💓ahmed

Kayıtlı Üye
rank
Hmm küçük ya birde canım daha ondan olabilir
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Farkettim onu canım Allah seni ne güldüm ya 😂
Olabilir canım benim 3. Gebeliğim aslında sürekli gittim Bi doktor var iki gebeliğim de ona gittim randevu alabilsem yine ona gidicem gerçekten çok güzel ilgileniyodu

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Olabilir canım benim 3. Gebeliğim aslında sürekli gittim Bi doktor var iki gebeliğim de ona gittim randevu alabilsem yine ona gidicem gerçekten çok güzel ilgileniyodu
Takip et sürekli canım ara sık sık belki denk getirirsin bulursun randevu. Gebelik zaten zor bir süreç birde bu pandemi iyice mahvetti ortalığı randevu bile bulunmuyor rezil oluyor insanlar

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Mhrs uygulamasını indirip randevu talebi oluştur bulursun inşallah ben hep öyle alıyorum yoksa bulunmuyor ama sana haksızlık etmiş bakması gerekirdi
Mhrs uyqulamasi inik zaten. Bakıyorum bacim yok smdi qirdim baktım yok kasımın 5 bakiyom yok bu ay sonuna bakiyom yok yok. Ne halt yemeli. Arkadaşın biri çıkmış cahil diyo şu durumun cahillikle alakası ney randevu yok sıra yok doktrlar mesleqni yapms oluyrlar onlar akıllı biz cahil

Gizemrüya

Kayıtlı Üye
rank
Mhrs uyqulamasi inik zaten. Bakıyorum bacim yok smdi qirdim baktım yok kasımın 5 bakiyom yok bu ay sonuna bakiyom yok yok. Ne halt yemeli. Arkadaşın biri çıkmış cahil diyo şu durumun cahillikle alakası ney randevu yok sıra yok doktrlar mesleqni yapms oluyrlar onlar akıllı biz cahil
Sinir bozucu gercekten kuzum allah korusun bi aksilik olsa evde ne halt yersen ye durumundayiz ya kac haftalik hamilesin canim

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
Canım ben devlete hiç muayeneye gitmedim gideceğim zaman acile gidiyordum doğum zamanı da acilden giriş yaptım zaten. Devlet normalde de bir halta benzemiyordu birde pandemi döneminde iyice zıvanadan çıktı. Doktorların iyice bir tarafı kalktı. Sende öyle yap istersen kontrol zamanı git acile ağrım vs var de mecbur bakıyorlar hatta acilde poliklinikten daha iyi ilgileniyorlar bence
Akşam mı qidiyodunz mantıklı iş yapmssnz walla 👏

Sinir bozucu gercekten kuzum allah korusun bi aksilik olsa evde ne halt yersen ye durumundayiz ya kac haftalik hamilesin canim
35+5 hafatliqm bi doqurup kurtulaydim Allah düşürmesin şu durumda olmasalrda olur.

35+5 hafatliqm bi doqurup kurtulaydim Allah düşürmesin şu durumda olmasalrda olur.
Bide diyor seni şikayet edecem git etlan dedim erkeksen edersin dedim eşim geldi dedim vurdum dedi iyi ettin şerefsizler ya, tam
Aynı durumu yasiycaktimda eşim çok sakindi dedim rezillik çıkartmayım haklıyken haksz duruma düşmeyim Allah kendi hallerinde boqsun

Eşim 184 saqlik bakanliqna şikayet bulundu birebir adam hayret ediyor durumdan. İnsaAllah dikkate alınır olumlu olur. Herkez şikayette bulunsa keşke keyifleri baslarindan asaqi doner

Son düzenleme:
F

Fatos275406

Guest
Bu nasıl bir konuşma tarzı tokatladim nedir yapsan İnan şuan mahkemelik olursun sizin o beğenmediniz doktorlar ve hemşireler gece gündüz çalışıyor bakmazlar evet çünkü yönetim böyle istiyor şuan ben hamileyim 27 haftalık sırf çalışcam hastalarima yardımcı Olcam diye kaç sefer düşük tehlikesi geçirdim biliyormusun istemeye istemeye rapor almak zorunda kaldım hastalarım halen arıyor nasıl oldun diye biz gece gündüz çalışıyoruz burda böyle cahilce konuşmak nedir ya ayıp ayıp edep doktorlar olmasa hastalar nSil iyileşsin saygı duyun!

Fatos255206

Kayıtlı Üye
rank
Cahilsiniz edepsizsiniz gerçekten tokatlamis öyle birşey olsa mahkemelik olursunuz iyiki sizin gibi cahil insanlara bakmıyorlar o beğenmediğiniz doktorlar hemşireler gece gündüz çalışıyor sizin ve yakınlarınız için ayrıca yönetim bakmalarını istemiyor kendileri değil bende hemsireyim kaç defa hastalarima bakcam diye düşük tehlikesi geçirdim en sonunda çocuğu kaybediyoruz ayakta kalmaman lazım dedi doktorlar istemeye istemeye rapor aldım halen hastalarım arayıp sorar nasıl oldun diye bende kendi hastanemde randevu alıp gidiyorum dün doktor acil ameliyattaydi randevulu olmama rağmen kaç saat bekledim ama bir laf etmedim siz şifa veren elllere böyle diyemezsiniz

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Bu nasıl bir konuşma tarzı tokatladim nedir yapsan İnan şuan mahkemelik olursun sizin o beğenmediniz doktorlar ve hemşireler gece gündüz çalışıyor bakmazlar evet çünkü yönetim böyle istiyor şuan ben hamileyim 27 haftalık sırf çalışcam hastalarima yardımcı Olcam diye kaç sefer düşük tehlikesi geçirdim biliyormusun istemeye istemeye rapor almak zorunda kaldım hastalarım halen arıyor nasıl oldun diye biz gece gündüz çalışıyoruz burda böyle cahilce konuşmak nedir ya ayıp ayıp edep doktorlar olmasa hastalar nSil iyileşsin saygı duyun!
Kendine gel bi düzgün konuş sen ayıpı edebi senden i ögrenecem

Bla bla bla

Kayıtlı Üye
rank
[/QUOTE]
Cahilsiniz edepsizsiniz gerçekten tokatlamis öyle birşey olsa mahkemelik olursunuz iyiki sizin gibi cahil insanlara bakmıyorlar o beğenmediğiniz doktorlar hemşireler gece gündüz çalışıyor sizin ve yakınlarınız için ayrıca yönetim bakmalarını istemiyor kendileri değil bende hemsireyim kaç defa hastalarima bakcam diye düşük tehlikesi geçirdim en sonunda çocuğu kaybediyoruz ayakta kalmaman lazım dedi doktorlar istemeye istemeye rapor aldım halen hastalarım arayıp sorar nasıl oldun diye bende kendi hastanemde randevu alıp gidiyorum dün doktor acil ameliyattaydi randevulu olmama rağmen kaç saat bekledim ama bir laf etmedim siz şifa veren elllere böyle diyemezsiniz
Hemşire olmasydinz düşünce we yorumunuzu çok merak ederdim. Kedi yaralı parmaqa işemez diye bi deyim war sizinki öyle olmuş anlttqim durumu anladqinzi düşünmüyorum anlasanz boş sawunmaya qecmezsiniz. Kaşım aqriyor tirnaqim kırık diye qitmedim hastenye 35 haftlik hamileyim kontrole qittim bna bisey olsa şu durumda sizin şu sawunmanz ahiretinzi kurtarackmi dünyayı belki kurtarırda. Anlttqinz qibi olduqnu zerre düşünmüyorum bi insan hemşire olupta kendi calistiqi hastanede rezil olmaz nice çalışan hemşire sekreter bu yakinim bakin diye dediqne şahit oldum doktr ay canm hoş qeldin dediqine. İnsan önce insan olmalı snra mesleqinin insanı olmalı. Şuan ben sizi cahil olarak qordum çünkü hiç bi akıllı aklıyla öwunmez küçük qormez.

Tüm sayfalar yüklendi.