Rezillik 🤬

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Bla bla bla tarafından oluşturulan Rezillik 🤬 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,758 kez görüntülenmiş, 69 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Rezillik 🤬
Konbuyu başlatan Bla bla bla
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Fatos255206

Kayıtlı Üye
rank
Aklınız fikriniz dövmekte ben herkesi katmadim o tokatladim diyen bayanaydi cevabım kimse kimseyi tokatlayamaz dağ başı değil burası ayrıca ben kendimi ovmedim farkındaysanız mesajada o bayana cvp vererek başladım benim Siz vermiosnuz maaşımı devlet veriyor çünkü hizmet ediyorum gece Gündüz uyumadan zaten raporluyum dinleniyorum ben orda hastalarımi bırakmanın ne kadar zor olduğunu anlatmak istedim anlayana hadı dövün gücünüz yetiyorsa kimsenin kimseyi dövmeye gücü yetmez

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Aklınız fikriniz dövmekte ben herkesi katmadim o tokatladim diyen bayanaydi cevabım kimse kimseyi tokatlayamaz dağ başı değil burası ayrıca ben kendimi ovmedim farkındaysanız mesajada o bayana cvp vererek başladım benim Siz vermiosnuz maaşımı devlet veriyor çünkü hizmet ediyorum gece Gündüz uyumadan zaten raporluyum dinleniyorum ben orda hastalarımi bırakmanın ne kadar zor olduğunu anlatmak istedim anlayana hadı dövün gücünüz yetiyorsa kimsenin kimseyi dövmeye gücü yetmez
İşine gücüne git bak benle ugraşma muhatabım degilsin kendine gel

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
İşine gücüne git bak benle ugraşma muhatabım degilsin kendine gel
Kim dedi gı buna dövmek tokat falan diye ben kaçırdım bi 🙄
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yeni hamileyim doktor randevu olmama ragmen bakmadı düzgün hem hemşireye hem doktoru vurdum eve geldim😂😂😂
Ha senin bu lafına mı demiş tokat tekme falan diye kız millet hep kafayı yemiş 😂 yok hamile halimde desene tepelerine uçan tekme ile uçtum 😂😂😂

Yeni hamileyim doktor randevu olmama ragmen bakmadı düzgün hem hemşireye hem doktoru vurdum eve geldim😂😂😂
Ha senin bu lafına mı demiş tokat tekme falan diye kız millet hep kafayı yemiş 😂 yok hamile halimde desene tepelerine uçan tekme ile uçtum 😂😂😂

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Aynen kuzum sonra haberlerde vatandas doktor dövdü diye haber yapıyorlar 😤 ne yapacaksın simdi 😣

Niye almiyolar onu anlamadim 😤 covid yuzunden hastaneler dolu oldugu icin mi🤔😤

Niye almiyolar onu anlamadim 😤 covid yuzunden hastaneler dolu oldugu icin mi🤔😤
😂 Kız gizem hadi kalkın gidek karnımızla dövek doktor hemşireleri 😂😂😂😂😂

Fatmai

Kayıtlı Üye
rank
Kontrole qittim sıra alamadım doktor Hanımlar, beyler hasta kabulu kapatmışlar. Sadece radewu Hasta bakiyorlarmis, bi tarafıma baka baka qeri ewe qeldim. Randewu bulamıyorum ki Koskoca Erzurum şehir hastanesi. Her yer mi böyle Cook merak ettim. Hasta kayittaki çalışan kusura bakmayın diyor. Hasta yönetimine şikayet ediyim dedim iyi bisey olsalar müsade etmezler zaten dedm kendi kendime. Cimere yazsam cwp alanaca doqum yaparım ben. Saqlik bakanliqinin haberi war mi acaba.
Evet bizde alamıyor ama saat tam 4oldumu yavaş yavaş doktorlar cikiyo devamlı takip etcenn

Tüm sayfalar yüklendi.