Gözün aydın abla en azinda göreceksin 😍😍 Hala aglıyorum
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 5 Şubat 2022 #51 Kayra'nın annesi' Alıntı: Gözün aydın abla en azinda göreceksin Genişletmek için tıkla ... Hala aglıyorum
Kayra'nın annesi' Alıntı: Gözün aydın abla en azinda göreceksin Genişletmek için tıkla ... Hala aglıyorum
3Oğul1Anne Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 798 5 Şubat 2022 #52 Mamı Sibel' Alıntı: 26 şubatta uzman çavuş luk sınavı için Ankara gelecek yanıma Genişletmek için tıkla ... Bu güzel haber baya az kalmış Görür hasretlik giderirsiniz Rabbim kardeşlerimizi korusun insan kardeşine kıyamıyor büyümüş gibi hissetmiyor farklı bişey
Mamı Sibel' Alıntı: 26 şubatta uzman çavuş luk sınavı için Ankara gelecek yanıma Genişletmek için tıkla ... Bu güzel haber baya az kalmış Görür hasretlik giderirsiniz Rabbim kardeşlerimizi korusun insan kardeşine kıyamıyor büyümüş gibi hissetmiyor farklı bişey
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,645 Konum Kırklareli 5 Şubat 2022 #53 Mamı Sibel' Alıntı: Hala aglıyorum Genişletmek için tıkla ... Gidecek diye üzülüyorsun ama yapma böyle abla bak ne güzel yanına gelecek göreceksin böyle düşün
Mamı Sibel' Alıntı: Hala aglıyorum Genişletmek için tıkla ... Gidecek diye üzülüyorsun ama yapma böyle abla bak ne güzel yanına gelecek göreceksin böyle düşün
3Oğul1Anne Kayıtlı Üye Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 798 5 Şubat 2022 #54 Mamı Sibel' Alıntı: Hala aglıyorum Genişletmek için tıkla ... Ağlama niye ağlıyorsun canım ya olur mu öyle şey askerlik kısaldı zaten ve bak yanına gelecek yakın zamanda göreceksin
Mamı Sibel' Alıntı: Hala aglıyorum Genişletmek için tıkla ... Ağlama niye ağlıyorsun canım ya olur mu öyle şey askerlik kısaldı zaten ve bak yanına gelecek yakın zamanda göreceksin
M Mamı Sibel Kayıtlı Üye Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 2,924 5 Şubat 2022 #55 3Oğul1Anne' Alıntı: Ağlama niye ağlıyorsun canım ya olur mu öyle şey askerlik kısaldı zaten ve bak yanına gelecek yakın zamanda göreceksin Genişletmek için tıkla ... Çok zor bacım
3Oğul1Anne' Alıntı: Ağlama niye ağlıyorsun canım ya olur mu öyle şey askerlik kısaldı zaten ve bak yanına gelecek yakın zamanda göreceksin Genişletmek için tıkla ... Çok zor bacım