Bu hayatta kaos ile beslenen insanlar var. Ne yazık.. Kaos kaos doğurur keşke farkına varsalarOrası öyle abla zaten kendi huzurlari olmadıkça burda millete sariyorlar.
Bu hayatta kaos ile beslenen insanlar var. Ne yazık.. Kaos kaos doğurur keşke farkına varsalarOrası öyle abla zaten kendi huzurlari olmadıkça burda millete sariyorlar.
Oyy kardeş başka bişey insanın en kıyamadığı evladı gibi gördüğü benimde üç erkek kardeşim varC
Cnm annem elinde olsa gelir kalır bide 3 erkek kardeşim evde iri askere gidecek
Hadi ya abla ciddimisn ilk defa senden duyuyorum bnu görende normal doğumdan bahsediyor diyecekAynen canım 3 sezaryen ama üçüncü çok kolaydı hastaneden geldim ev temizledim kapı cam perde o kadar rahattım yine olsa yine dogururum
TişikkirlerMerhaba annişler ve anne adayları.
Ben bir süredir gözüme takılan bir durumdan bahsetmek istiyorum sizlere. Burada ki herkesin yorum yapma hakkı olduğu gibi başka kişilerinde yorum yapmaya hakkı olduğunu bilmemiz gerekiyor. Hepimiz bu dönemlerden geçtik yada geçiyoruz lohusalık olsun gebelik olsun psikolojik açıdan zaten zor dönemler bir de üzerine hormonlarımız eklenince bazen kabus gibi olabiliyoruz. Fikirlerimizi beyan ederken kalp kırıcı olmamaya özen gösterebiliriz. Nihayetinde bu fikri okuyacak olan kişiler de en az bizler kadar hassas veya alıngan olabiliyorlar. Tam tersi hoşumuza gitmeyen bir düşünce olduğunda da aynı nezaketi gösterebiliriz. Bazen öyle yorumlar okuyorum ki yazan kişi adına utanıyorum nasıl böyle yazabildi diyorum.
Buraya kadar okudun mu? O zaman tişikkirler
Canımmm benimm❤❤❤Senin ponçik yüreğin bizi kıramayacak kadar naif çiçeğim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Seni yerim
Cigerim gidiyor gidip yolculayamadım 4 senedir görmedimOyy kardeş başka bişey insanın en kıyamadığı evladı gibi gördüğü benimde üç erkek kardeşim var
Oo baya uzun zaman olmuş çok mu uzaktalar yada keşke o geleydi ablasını görmeye Nerede yapacak askerliğini bizimkiler daha gitmedi ama kardeş yollamakta zordur evlat gibiCigerim gidiyor gidip yolculayamadım 4 senedir görmedim
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallahCigerim gidiyor gidip yolculayamadım 4 senedir görmedim
26 şubatta uzman çavuş luk sınavı için Ankara gelecek yanımaOo baya uzun zaman olmuş çok mu uzaktalar yada keşke o geleydi ablasını görmeye Nerede yapacak askerliğini bizimkiler daha gitmedi ama kardeş yollamakta zordur evlat gibi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah
Gözün aydın abla en azinda göreceksin26 şubatta uzman çavuş luk sınavı için Ankara gelecek yanıma