Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Olursun ben iki sezaryen yaşadım sanki üçüncüde ölecekmiş gibi hissettim kendimi hıc yasamadigim korkuyu yaşadım ama sonra narkozun etkisinden çıkar çıkmaz sigara içmeye yürüdüm sonra kendime dedim ah ne oluk korkusunu atlattım keyif yapmaya gidiyorum
İnşallah olur ama bazıları umursamazlıktan bazıları imkansızlıktan olamıyor benim annem hangi kategoriye giriyor bilemiyorum ama gelme imkanı olduğu zamanlarda da gelmedi tek kaldım aileme yakın yaşamak ister miyim onu da bilmiyorum o da ayrı bir kaos
O zaman kadının elinden gelmiyordur gelse kesin seni yalnız bırakmazdı ama o da hayat savaşı veriyor tek başına ve helal olsun tebrik ederim anneni çalışıp kendi ayakları üzerinde durmuş
O zaman kadının elinden gelmiyordur gelse kesin seni yalnız bırakmazdı ama o da hayat savaşı veriyor tek başına ve helal olsun tebrik ederim anneni çalışıp kendi ayakları üzerinde durmuş
Mevzu ne bugün bu tarz ikinci post oldu kim ne yapmış ne olmuş dün gece herşey güzeldi sanki şarjım bitti uyudum uyandım buralar karışmış
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zaten bu kimsesizlik hayatımızın sınavı sanırım öyle özeniyorum ki doğum yapmış ailesi yanında ben hastane odasında bile tek yatıyorum bu doğumda da kesin yine tekim hep olduğu gibi ama herkes konuşuyor herkes karışmaya çalışıyor. Üç çocuk büyüttüm dördüncüyü de büyütürüm ama insan yanında birilerini istiyor
Bana yapılan bişey yok kuzu ben kimseye saygısızlık yapmıyorum şahsen yazdıklarımı göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum genelde başkalarına yapılan yorumlar rahatsız etti dikkat çekmek mahiyetinde yazdım
Bana yapılan bişey yok kuzu ben kimseye saygısızlık yapmıyorum şahsen yazdıklarımı göz önünde bulundurarak yorum yapıyorum genelde başkalarına yapılan yorumlar rahatsız etti dikkat çekmek mahiyetinde yazdım
İşte öylesine cevap vermeyeceksin görmeyeceksin cevap verenede kızıyorum açıkçası. Yani bes belli evinde mutsuz kendisi mutsuz burda 2 3 dk sohbet edip kendine biraz mola vermek isteyen yada gerçekten çıkmaza düşmüş insanların umutlarını neşelerini sömürüp en az kendisi kadar mutsuz etmeye çalışıyor. Ne diyim şimdi öylesine allah mutlu olacak sebepler versin onlara da
İşte öylesine cevap vermeyeceksin görmeyeceksin cevap verenede kızıyorum açıkçası. Yani bes belli evinde mutsuz kendisi mutsuz burda 2 3 dk sohbet edip kendine biraz mola vermek isteyen yada gerçekten çıkmaza düşmüş insanların umutlarını neşelerini sömürüp en az kendisi kadar mutsuz etmeye çalışıyor. Ne diyim şimdi öylesine allah mutlu olacak sebepler versin onlara da