Saç dökülmesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sıbelmamı tarafından oluşturulan Saç dökülmesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,403 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Saç dökülmesi
Konbuyu başlatan Sıbelmamı
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Merve_berkk

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canim bu karışımı dene en azından dokulsede as dökülmeye başlıyor ben de birkaç yerde duydum sanki bana biraz faydası oldu Bi yumurta sarışını içine biraz zeytin yağı koy karıştı saçının diplelire sur Bi yarım saat bekle sonra ılık suyla biyika sonrada sıcak suyla yıkarsın haftada 1 gün yap baya faydası oluyor ama her hafta yap benimde çok dokuluyordu biraz bu karışım önledi dokulmesini
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bende bu karışımı bi bayandan öğrendim saçları çok gurve parlaktır sordum napiyor sun sacina diye bana bu karışımı verdi zaten birinden daha bu karışımı duymuştum bana baya faydası oldu

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
Merhaba canim bu karışımı dene en azından dokulsede as dökülmeye başlıyor ben de birkaç yerde duydum sanki bana biraz faydası oldu Bi yumurta sarışını içine biraz zeytin yağı koy karıştı saçının diplelire sur Bi yarım saat bekle sonra ılık suyla biyika sonrada sıcak suyla yıkarsın haftada 1 gün yap baya faydası oluyor ama her hafta yap benimde çok dokuluyordu biraz bu karışım önledi dokulmesini

Bende bu karışımı bi bayandan öğrendim saçları çok gurve parlaktır sordum napiyor sun sacina diye bana bu karışımı verdi zaten birinden daha bu karışımı duymuştum bana baya faydası oldu
Hamileyim olurmu

Yucel

Kayıtlı Üye
rank
Süt anne adaylarına iyi geliyor amma bana zararlı .demem o ki,vitamin sandığmız ürünler insandan insana deyişir amma zararlı ola bilir

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
Biri yumurta diğeri zeytin yağı birzarari olanı sanmıyorum sonuçta yumurtayida hamileyken yiyiyoz yada zeytin yagindanda yemeklere katiyoz ama gene sen bilirsin

Nisa16

Kayıtlı Üye
rank
İlk saçını yıkarken sakın sıcak suyla yıkama yoksa yumurta kafada pişiyor oyuzden Bi ılık suyla yıka yumurtası ciksin

Sıbelmamı

Kayıtlı Üye
rank
İnşAllah canım

Hiç bilmiyorum cnm
İnşAllah canım

Hiç bilmiyorum cnm
Merve birşey soracam bebek sol tarafta bugün sadece sol kaburgam agrıyor bebekten mi aceba

Canım gebelikte hormonlar yüzünden oluyor dökülme genelde doğumdan sonra geçiyor merak etme
Mervem 20 +3 günlük olduk benim bebiş sık tarafta sadece sol tarafta gögüs kafesi yani kaburgam agrıyor bebektenmi

Canım gebelikte hormonlar yüzünden oluyor dökülme genelde doğumdan sonra geçiyor merak etme
Mervem 20 +3 günlük olduk benim bebiş sık tarafta sadece sol tarafta gögüs kafesi yani kaburgam agrıyor bebektenmi

Merve_berkk

Kayıtlı Üye
rank
Merve birşey soracam bebek sol tarafta bugün sadece sol kaburgam agrıyor bebekten mi aceba

Bebekten dolayıdır canım büyüyor baskı artıyor

Tüm sayfalar yüklendi.