Kızlar merhaba sağlık ocağındaki hemşire ile hamileyken tartıştık. 5 yaşındaki oğlumun kan grubunu öğrenmeye gittiğimde telefonla konuşarak kan almaya başladı bende bu şekilde kan almasının doğru bulmadığımı söyleyip çıkıştım aa pardon falan deyip telefonu kapatıp öyle kan aldı ama sonrasında beni be tetenoz için ne de doğan kızımın aşıları için arıyorlar. Tetenoz aşısı için neden aramadıklarını sorunca sağlık bakanlığı aşı göndermiyor gidin alın gelin yapalım dedi. Doğum yaptığımı bildirdim hatta sarılık 9 konusu açmıştım birde sağlık ocağında ölçünsün diye gittim 6 günlük yenidoğan kızımı bomboş sağlık ocağında 28 dk beklettiler bu kez de doktorla tartıştık. Doktor diyor ki hemşire çağıracak hemşire diyorki doktor çağırcak ikiside boştu. Sinirlenip çıktım. Şimdi 2. Doz aşısı var bayrama geliyor bugun aramaları lazım şu gün gelin demeleri gerekmiyor mu? Cimere şikayet ettim gerekli personel uyarılmıştır cevabı geldi hala devam ediyor ilgisizlikleri. Bu durumu nereye bildirebilirim. Sağlık ocağında başka doktor da yok çocuklarımın sağlık ocağını nasıl değiştirebilirim