Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema43 tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,805 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan Sema43
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

CerenEla

Kayıtlı Üye
rank
Belime bişiler saplanıyor gibi. Normal doğum başladıktan sonra sezeryana alır mı ?
En son kontrolde kaç haftalik kaç kilo demişti ?
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yazmışsın üstte bayağı iri bebek. Normal ile zor olur ya. Sancı olduğundan eminsen doktoruna ulaş bence tekrar git hastaneye . Gerçek sancilar sikistirmadan. Ya da bir ara sor hastanenin kadın doğumunu.

Baharrr

Kayıtlı Üye
rank
Bugün öğlen nişan geldi. Doktor kontrolum vardı normal dedi çatı muanesi yaptı açılma var veya yok demedi. Nst de sancı 30 çıktı. Doktor gayet iyi sancın yok dedi. Adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim çok ağrıyor acaba doğum başlar mı ?
Rabbim yardımcın olsun doğumun yakın sancın varsa sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...❤

Sema43

Kayıtlı Üye
rank
Rabbim yardımcın olsun doğumun yakın sancın varsa sağlıkla kucağına alırsın inşallah bebişini...❤
Amin İnşallah 😍💚

Yazmışsın üstte bayağı iri bebek. Normal ile zor olur ya. Sancı olduğundan eminsen doktoruna ulaş bence tekrar git hastaneye . Gerçek sancilar sikistirmadan. Ya da bir ara sor hastanenin kadın doğumunu.
O zaman en iyisi sabahı beklemek yarın hastaneye gidip sezeryan günü alcaktım doktora tekrar sorarım... bugün gittim 4300 dedi. Teşekkür ederim 😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar