Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün öğlen nişan geldi. Doktor kontrolum vardı normal dedi çatı muanesi yaptı açılma var veya yok demedi. Nst de sancı 30 çıktı. Doktor gayet iyi sancın yok dedi. Adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim çok ağrıyor acaba doğum başlar mı ?
Bugün öğlen nişan geldi. Doktor kontrolum vardı normal dedi çatı muanesi yaptı açılma var veya yok demedi. Nst de sancı 30 çıktı. Doktor gayet iyi sancın yok dedi. Adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim çok ağrıyor acaba doğum başlar mı ?
Benm kide 12 gün önce 3.200 gr.dı bende 4 e ulaşmasından korkuyorum. Normal doğumu etkilemez inşallah kilosu. Normal doğum yapmak istiyorum. Kızımı 3.400 gr doğurdum 38. Haftada bu 2. Gebelik rabbim sağlıklı ve kolay bir normal doğum nasip eder inşallah cümlemize
Maşallah baya iyimiş kilosu şu an gelirse normal doğum olabilir açılmana çatına bağlı doğumun her aşamasında sezeryan olabilir canım illa normal doğum başlamadan planlı sezeryan olacak diye bişey yok başlayınca alınman daha sağlıklı ikiniz içinde
Enfeksiyon idrar yaparken yanma ve kokan ve koyu renk olduğunda idrarın belli olur yani nişan az bir miktar akıntı sanırım oda kahve yada kan rengi oluyormuş
Enfeksiyon idrar yaparken yanma ve kokan ve koyu renk olduğunda idrarın belli olur yani nişan az bir miktar akıntı sanırım oda kahve yada kan rengi oluyormuş
cnm bende yeşil renkli akinti var fakat koku flan yok az birsey yanma var oda kan yada leke de yok intden baktım rengi benziyor nişan denilene ama hicbir problemim yok bgun doktordan geldim oda idrar testinde enfeksiyon var dedi ilac verdi antibiyotik ULTRACEF ismi
cnm bende yeşil renkli akinti var fakat koku flan yok az birsey yanma var oda kan yada leke de yok intden baktım rengi benziyor nişan denilene ama hicbir problemim yok bgun doktordan geldim oda idrar testinde enfeksiyon var dedi ilac verdi antibiyotik ULTRACEF ismi