Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema43 tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,807 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan Sema43
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

❤️Şeyma❤️İlyas❤️

❤️ Yaşama Sebeplerim ❤️
rank
Bugün öğlen nişan geldi. Doktor kontrolum vardı normal dedi çatı muanesi yaptı açılma var veya yok demedi. Nst de sancı 30 çıktı. Doktor gayet iyi sancın yok dedi. Adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim çok ağrıyor acaba doğum başlar mı ?
Kaç haftalık sın canm. Brnce Her an olabilir doğum. Madem nişan gelmiş. Geçmiş olsun kzuum rabbim sağlıkla kavuştursun. Cümlemizi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Bnökide 3kilo olmuş doğana kaadar 4olur die tereddütlüyüm biraz
Benm kide 12 gün önce 3.200 gr.dı bende 4 e ulaşmasından korkuyorum. Normal doğumu etkilemez inşallah kilosu. Normal doğum yapmak istiyorum. Kızımı 3.400 gr doğurdum 38. Haftada bu 2. Gebelik rabbim sağlıklı ve kolay bir normal doğum nasip eder inşallah cümlemize

Sabriye

Kayıtlı Üye
rank
Bugün öğlen nişan geldi. Doktor kontrolum vardı normal dedi çatı muanesi yaptı açılma var veya yok demedi. Nst de sancı 30 çıktı. Doktor gayet iyi sancın yok dedi. Adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim çok ağrıyor acaba doğum başlar mı ?
Ben iki gün adet sancısı çekmiştim ara ara

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Benim iç çamaşırıma geldi yapışkanlı sarımsı bir akıntı tipi diyeyim... internetten mukus tıkacı yazarsan daha net görüntüler görebilirsin
Maşallah baya iyimiş kilosu şu an gelirse normal doğum olabilir açılmana çatına bağlı doğumun her aşamasında sezeryan olabilir canım illa normal doğum başlamadan planlı sezeryan olacak diye bişey yok başlayınca alınman daha sağlıklı ikiniz içinde

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Benim iç çamaşırıma geldi yapışkanlı sarımsı bir akıntı tipi diyeyim... internetten mukus tıkacı yazarsan daha net görüntüler görebilirsin
anladim cnm tsk ederim fakat enfeksiyon olup olmadığıni anlayamayiz o zaman sanirim

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon idrar yaparken yanma ve kokan ve koyu renk olduğunda idrarın belli olur yani nişan az bir miktar akıntı sanırım oda kahve yada kan rengi oluyormuş
cnm bende yeşil renkli akinti var fakat koku flan yok az birsey yanma var oda kan yada leke de yok intden baktım rengi benziyor nişan denilene ama hicbir problemim yok bgun doktordan geldim oda idrar testinde enfeksiyon var dedi ilac verdi antibiyotik ULTRACEF ismi

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
cnm bende yeşil renkli akinti var fakat koku flan yok az birsey yanma var oda kan yada leke de yok intden baktım rengi benziyor nişan denilene ama hicbir problemim yok bgun doktordan geldim oda idrar testinde enfeksiyon var dedi ilac verdi antibiyotik ULTRACEF ismi
Anladım birde su yeşilse bebek büyük tuvaletini yapmış oluyomuş ama srnin enfeksiyon denmiş geçmiş olsun inşallah geçer

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar