Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bugün öğlen nişan geldi. Doktor kontrolum vardı normal dedi çatı muanesi yaptı açılma var veya yok demedi. Nst de sancı 30 çıktı. Doktor gayet iyi sancın yok dedi. Adet sancısı gibi sancı çekiyorum belim çok ağrıyor acaba doğum başlar mı ?
İlk aylar bendede az enfeksiyon çıktı dendi ama hiç bir şikayetim yoktu sulandırılan toz ileçtan bir kez kullanımlık yazdı içmiştim sonra ara ara elma sirkesi damlattım suya içtim son haftalardayım birdaha enfekaiyon çıkmadı ama sende var bişeyler yeşil geldiyse geçirmen lazım
İlk aylar bendede az enfeksiyon çıktı dendi ama hiç bir şikayetim yoktu sulandırılan toz ileçtan bir kez kullanımlık yazdı içmiştim sonra ara ara elma sirkesi damlattım suya içtim son haftalardayım birdaha enfekaiyon çıkmadı ama sende var bişeyler yeşil geldiyse geçirmen lazım
aynen cnm hastaneden dw yeni çıktım o konu uzerinden yatıyordum 3 gub antibiyotik tedavisi gordum gayet iyi bir şekilde ciktim cnm dun gittiğimde dw tekrar cikti enfeksiyon doktor da acaba tas mi var cocuk da flan dedi öyle olma ihtimali var mi hic bilemiyorum baska polikliniğe gönderdi bakalım hayırlısı ne olacak şükür yolu öyle böyle yarıladık kuzum ins bende bütün annelerde yavrularıni sorunsuz ağrısız sızısız kucağına alir zmani gelince
aynen cnm hastaneden dw yeni çıktım o konu uzerinden yatıyordum 3 gub antibiyotik tedavisi gordum gayet iyi bir şekilde ciktim cnm dun gittiğimde dw tekrar cikti enfeksiyon doktor da acaba tas mi var cocuk da flan dedi öyle olma ihtimali var mi hic bilemiyorum baska polikliniğe gönderdi bakalım hayırlısı ne olacak şükür yolu öyle böyle yarıladık kuzum ins bende bütün annelerde yavrularıni sorunsuz ağrısız sızısız kucağına alir zmani gelince
Kaç haftalık sın canm. Brnce Her an olabilir doğum. Madem nişan gelmiş. Geçmiş olsun kzuum rabbim sağlıkla kavuştursun. Cümlemizi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Benm kide 12 gün önce 3.200 gr.dı bende 4 e ulaşmasından korkuyorum. Normal doğumu etkilemez inşallah kilosu. Normal doğum yapmak istiyorum. Kızımı 3.400 gr doğurdum 38. Haftada bu 2. Gebelik rabbim sağlıklı ve kolay bir normal doğum nasip eder inşallah cümlemize