Sorum var Sancı

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Sema43 tarafından oluşturulan Sancı başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,805 kez görüntülenmiş, 34 yorum ve 7 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sancı
Konbuyu başlatan Sema43
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ASİL 'İN Annesi

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
ins cnm ya iste ilac verdi doktor oda kullanip kullanmamakta kararsızım kendi doktorum yoktu çünkü
İlk aylar bendede az enfeksiyon çıktı dendi ama hiç bir şikayetim yoktu sulandırılan toz ileçtan bir kez kullanımlık yazdı içmiştim sonra ara ara elma sirkesi damlattım suya içtim son haftalardayım birdaha enfekaiyon çıkmadı ama sende var bişeyler yeşil geldiyse geçirmen lazım

🔥ATEŞİM🔥

Kayıtlı Üye
rank
İlk aylar bendede az enfeksiyon çıktı dendi ama hiç bir şikayetim yoktu sulandırılan toz ileçtan bir kez kullanımlık yazdı içmiştim sonra ara ara elma sirkesi damlattım suya içtim son haftalardayım birdaha enfekaiyon çıkmadı ama sende var bişeyler yeşil geldiyse geçirmen lazım
aynen cnm hastaneden dw yeni çıktım o konu uzerinden yatıyordum 3 gub antibiyotik tedavisi gordum gayet iyi bir şekilde ciktim cnm dun gittiğimde dw tekrar cikti enfeksiyon doktor da acaba tas mi var cocuk da flan dedi öyle olma ihtimali var mi hic bilemiyorum baska polikliniğe gönderdi bakalım hayırlısı ne olacak şükür yolu öyle böyle yarıladık kuzum ins bende bütün annelerde yavrularıni sorunsuz ağrısız sızısız kucağına alir zmani gelince🌼🌼💗💗

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
aynen cnm hastaneden dw yeni çıktım o konu uzerinden yatıyordum 3 gub antibiyotik tedavisi gordum gayet iyi bir şekilde ciktim cnm dun gittiğimde dw tekrar cikti enfeksiyon doktor da acaba tas mi var cocuk da flan dedi öyle olma ihtimali var mi hic bilemiyorum baska polikliniğe gönderdi bakalım hayırlısı ne olacak şükür yolu öyle böyle yarıladık kuzum ins bende bütün annelerde yavrularıni sorunsuz ağrısız sızısız kucağına alir zmani gelince🌼🌼💗💗
Amin canım inşallah

ASİL 'İN Annesi

Kayıtlı Üye
rank
Aminn canım cümlemix inşşlah
Kaç haftalık sın canm. Brnce Her an olabilir doğum. Madem nişan gelmiş. Geçmiş olsun kzuum rabbim sağlıkla kavuştursun. Cümlemizi
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Benm kide 12 gün önce 3.200 gr.dı bende 4 e ulaşmasından korkuyorum. Normal doğumu etkilemez inşallah kilosu. Normal doğum yapmak istiyorum. Kızımı 3.400 gr doğurdum 38. Haftada bu 2. Gebelik rabbim sağlıklı ve kolay bir normal doğum nasip eder inşallah cümlemize

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar