Kuzun her gebelik kendine has burada ben sadece kendimi anlatabilirim sana hiç kimse bir başkasına referans değil yani ama yine de bilmek istiyorsan ben hastaneye yatış verildiğinde öğlene geliyordu saat 3 cm ile yattım. Gece 12 ye kadar 5 cm bile. Göremedim 5 cm e geldiğinde bi anda oldu açılmam 01:10 da kucağıma aldım. Doğumhaneye gidene kadar çok çektim ama doğumum çok kolay geçti ebem çok iyiydi 17 dk da doğurdum içeride
Hastanedeyim İlk gebelik için yeterli değil sancıların dedi , 1 cm açıklık varmış sadece , sancılarının 2 dk ya düşmesi lazım dedi aktif doğum için , nst de az az çıktı sancı 2 saat daha bekle sonra tekrar bakalım dedi , bekliyorum bakalım .
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Ara ara geliyo sancım , ama bu yetersiz diyo doktor
Normal mi sezaryen mi , nasıl ilerledi peki sancı vs. Kaç saatte açılman oldu , ilk doğum muydu, ay ne çok sordum , kafamda onlarca soru , bide kendi doktorum da yok nöbetçi doktora göründüm , onun tedirginliği
Normal yaptim canim özelde 2 saat suni sanci verdiler acilma olmasi icin ilk dogumumdu kendi doktorun olmasi daha iyi oluyo tabide sen yinede panik yapma sakin ol
Hastanedeyim İlk gebelik için yeterli değil sancıların dedi , 1 cm açıklık varmış sadece , sancılarının 2 dk ya düşmesi lazım dedi aktif doğum için , nst de az az çıktı sancı 2 saat daha bekle sonra tekrar bakalım dedi , bekliyorum bakalım .
Normal mi sezaryen mi , nasıl ilerledi peki sancı vs. Kaç saatte açılman oldu , ilk doğum muydu, ay ne çok sordum , kafamda onlarca soru , bide kendi doktorum da yok nöbetçi doktora göründüm , onun tedirginliği
Sabah 5 den beri ayaktayım aralıklarla geliyo gidiyo , afedersiniz tuvaletimi yapamıyomuşum gibi de hissediyorum , ama tuvalete de çıktım birkaç kez aslında . İlk kez böyle oluyo , 39+5 haftalığım . Aralıkları şu şekilde :