Sari akınti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Sari akınti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,237 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sari akınti
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Enfeksiyon olabilir kuzum doktora görünmeni tavsiye ederim
Okadar progestana ragmen mi vay arkdas 😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Enfeksiyon olabilir canim ilerlemeden doktora git istersen
Tamam ozaman yarin saglik ocagina gidiyim bi 🙏
Enfeksiyon olabilir canim ilerlemeden doktora git istersen

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank
Selam kizlar 10+3 deyim ara ara hafif sarimsi sumuksu bir akinti geliyo silince normal mi
Mantar infeksiyonu malesef :( orda uredikce akintida artmaya basliyor kaşinti tahris daha kotusu keseyi etkilemesi ve delmesi dusuk yada erken dogum riskini artirmasi.. muhakkak doktorunla bu konuyu gorusmelisin.. aldigi kultur ile idrar tahlilide olabilir tespit ediyorlar ona gore bir yonlendirme yapacaktir.. ihmal etme onemli birsey..

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Mantar infeksiyonu malesef :( orda uredikce akintida artmaya basliyor kaşinti tahris daha kotusu keseyi etkilemesi ve delmesi dusuk yada erken dogum riskini artirmasi.. muhakkak doktorunla bu konuyu gorusmelisin.. aldigi kultur ile idrar tahlilide olabilir tespit ediyorlar ona gore bir yonlendirme yapacaktir.. ihmal etme onemli birsey..

Mantar mi ama yanma kasinti falan hic bisey yok 😔 sabah aksam progestan fitilde kullaniyorum progeston enfeksiyonada iyi gelir diye biliyodum
Mantar infeksiyonu malesef :( orda uredikce akintida artmaya basliyor kaşinti tahris daha kotusu keseyi etkilemesi ve delmesi dusuk yada erken dogum riskini artirmasi.. muhakkak doktorunla bu konuyu gorusmelisin.. aldigi kultur ile idrar tahlilide olabilir tespit ediyorlar ona gore bir yonlendirme yapacaktir.. ihmal etme onemli birsey.ama

Ama hic yanma ve kasinma yok sabah aksam progestanda kullaniyorum o enfeksiyonada iyi gelio diye biliyorum

Mantar mi ama yanma kasinti falan hic bisey yok 😔 sabah aksam progestan fitilde kullaniyorum progeston enfeksiyonada iyi gelir diye biliyodum
Mantar infeksiyonu malesef :( orda uredikce akintida artmaya basliyor kaşinti tahris daha kotusu keseyi etkilemesi ve delmesi dusuk yada erken dogum riskini artirmasi.. muhakkak doktorunla bu konuyu gorusmelisin.. aldigi kultur ile idrar tahlilide olabilir tespit ediyorlar ona gore bir yonlendirme yapacaktir.. ihmal etme onemli birsey.ama

Ama hic yanma ve kasinma yok sabah aksam progestanda kullaniyorum o enfeksiyonada iyi gelio diye biliyorum
Bende 10+3 ve aynı bende de o akıntıdan var doktoruma randevu aldım bakalım ne diyecek bildiğim tedavi edilmesi gereken bir enfeksiyon 😔 umarım ikimiz de iyi oluruz bebeklerimizde iyi olur
Hayir ola insallah haber verirsin merak ettim bende

Son düzenleme:

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank

Buyuk bir ihtimalle ilerlemis durumda olmadigi icindir.. en kisa zamanda doktorunuzla gorusun.. belki ilerlemis durumda olmadigi icin onlem almasi daha kolay olur.. o bolgeyi surekli temiz kuru tutmak bol su icip sık sık idrara cikmakda cok fayda sagliyor.. progestanla ilgili bir tecrubem yoktu arastirmama eklerim bende merak ettim..

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Buyuk bir ihtimalle ilerlemis durumda olmadigi icindir.. en kisa zamanda doktorunuzla gorusun.. belki ilerlemis durumda olmadigi icin onlem almasi daha kolay olur.. o bolgeyi surekli temiz kuru tutmak bol su icip sık sık idrara cikmakda cok fayda sagliyor.. progestanla ilgili bir tecrubem yoktu arastirmama eklerim

Elimden geleni yaparim ama zor fitil.eridikce orasi islaniyo .. bak bakalim bu gidisle bende tez yazicam 😂

Tuuu

Kayıtlı Üye
rank

Elimden geleni yaparim ama zor fitil.eridikce orasi islaniyo .. bak bakalim bu gidisle bende tez yazicam 😂
Kizceler cuma günü düşük tehlikesinden dolayı progestan verdi doktorum ama ben mide bulantısı uyku falan yapiyo deyince fıtil olarak al demişti. Bugün de çok afedersiniz akintim beyaz beyaz peynir kesiği gibi derler ya öyle şimdi de bunu için aradım doktoru korktum. Mantar olmuşsun dedi. Ama kaşıntı falan bisey yok dedim. Devam edelim o zaman bekliyelim dedi. Ya hamilelikte mantar için ne yapacm olurda kaşıntı falan olursa kafam karıştı
Baska bir forumdan alinti yaptim..

Tüm sayfalar yüklendi.