Sari akınti

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Ceylankosova tarafından oluşturulan Sari akınti başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,238 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sari akınti
Konbuyu başlatan Ceylankosova
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ecmelll

Ceylankosova

Kayıtlı Üye
rank
Cnm belki de kullandığın protestegan ilacindan olabilir bence doktorunu ara sor .. yani akıntı olması normal zaten gebelikte çok mu aşırı sarı akintin
Hayir boyle acik sari kucuk kucuk ara ara geliyo
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Doktor hamilelikte böyle şeylerin ola bildiğini söyledi. Hamile değilkende sarı akıntım olmuştu. O zaman da doktora gittiğimde sistit olduğumu ,bunun mantar olmadığını söylemişti. Kaşıntım olmasada o zaman yanma vardı o bölgede. Yine de içiniz rahat olsun diğe doktora gidin.inşAllah bir sorun değildir
Insallah🙏cunku ilk dogumumdan sonra oglumun kaybettikten sonra bu gebelik beni cok korkutuyo bu beni fazla yordu igneler fitiller kanamalar 💁‍♀️

Doktor hamilelikte böyle şeylerin ola bildiğini söyledi. Hamile değilkende sarı akıntım olmuştu. O zaman da doktora gittiğimde sistit olduğumu ,bunun mantar olmadığını söylemişti. Kaşıntım olmasada o zaman yanma vardı o bölgede. Yine de içiniz rahat olsun diğe doktora gidin.inşAllah bir sorun değildir
Insallah🙏cunku ilk dogumumdan sonra oglumun kaybettikten sonra bu gebelik beni cok korkutuyo bu beni fazla yordu igneler fitiller kanamalar 💁‍♀️

Son düzenleme:

Dilaraaa'

Kayıtlı Üye
rank
Selam kizlar 10+3 deyim ara ara hafif sarimsi sumuksu bir akinti geliyo silince normal mi
Canım belki enjeksiyon olabilir WC yaparken yanma varsa anlarsın varsa enjeksiyon. Ama hamilelikte akıntı fazla oluyor. Normal bı durum benimde oluyor rahatsız bile ediyor ama o sıvı akimi bebeğe her hangi bi enjeksiyon geçmesini önlüyor. internette de bakabilirsin için rahat olsun.

Mervercan

👑Yuşa Han👑 🌟Duhan🌟
Yönetici
Mod
rank
Okadar progestana ragmen mi vay arkdas 😂

Tamam ozaman yarin saglik ocagina gidiyim bi 🙏
Maalesef kuzum bende geçirdim sadece sarı akıntıydı önemsemedim sonra kasık ağrısı başladı enfeksiyon başlangıcı dedi doktor suda eritilen bir toz yazdı onu kullandım şükür geçti

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Hayir boyle acik sari kucuk kucuk ara ara geliyo

Yani az az geliyorsa normaldir cnm bende de ara ara sarı akıntı oluyor test yaptım tertemiz o normaldir cnm korma.. kaşıntı yanma olmadığı sürece rahat ol

Tüm sayfalar yüklendi.