Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizceler cuma günü düşük tehlikesinden dolayı progestan verdi doktorum ama ben mide bulantısı uyku falan yapiyo deyince fıtil olarak al demişti. Bugün de çok afedersiniz akintim beyaz beyaz peynir kesiği gibi derler ya öyle şimdi de bunu için aradım doktoru korktum. Mantar olmuşsun dedi. Ama kaşıntı falan bisey yok dedim. Devam edelim o zaman bekliyelim dedi. Ya hamilelikte mantar için ne yapacm olurda kaşıntı falan olursa kafam karıştı
Baska bir forumdan alinti yaptim..
Mantar akıntısı yeşilimtil sarı bir sıvı oluyor bildiyim kadarı.her sarı akıntı mantar değildir.kokusu varsa doktora gidin.bende yaşadım ama mantar değildi
Mantar akıntısı yeşilimtil sarl bir sıvı oluyor bildiyim kadarı.hər sarı akıntı mantar değildir.kokusu varsa doktora gidin.bende yaşadım ama mantar değildi
Doktor hamilelikte böyle şeylerin ola bildiğini söyledi. Hamile değilkende sarı akıntım olmuştu. O zaman da doktora gittiğimde sistit olduğumu ,bunun mantar olmadığını söylemişti. Kaşıntım olmasada o zaman yanma vardı o bölgede. Yine de içiniz rahat olsun diğe doktora gidin.inşAllah bir sorun değildir