Ya herhalde şu an hormonlarımdan dolayı böyle bir anda sinirlerim gerildi kusura bakmayın eğer birinizi kırıcak bir söz yazarsam annelerim. Ama çok fazla şeker yüklemesi ile alakalı post görüyorum ve çoğu anne bu teste karşı. Hayır yani nie? Ben hamileliğimde bol bol tatlı tüketen biriyim mesela canım çekiyor. Onların o teste bana yükledikleri şeker oranının her halde 2/3 katını tüketiğim olmuştur tatlı krizim tutunca. Ama şeker yükleme TESTİ denilince vay annam zararlı die çok insan hemen tepki gösteriyor. E kanını mesela demir oranını test etsinler dir veriyorsun ama şeker oranını test etsinler die verince sorun mu oluyor? Sonra bağzı annelerle karşılaştım yok ben kiloluyum zaten o yüzden kesin o sebeble şeker çıktı yoksa ben gayet iyiyim diyorlar. E ben de kiloluyum ama çok şükür şeker çıkmadı. Yani nie bundan bu kadar gerilip korkuyorlar? Hele ki hamile hamile corona aşısı filan olmayı kabul edip şeker yükleme testini yapmayanları çok cahil buluyorum kusura bakmayın. Neyse ben boş yere alevlendim. İyi geceler anneler