Şeker yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havva.2412 tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,440 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi
Konbuyu başlatan Havva.2412
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Havva.2412

Kayıtlı Üye
rank
Evet çok negatif yorum görüyorum ve anlayamıyorum hani hangi sebebten zararlı die sorduğumda cevap alamıyorum 😂 ben de şekerli yiyecekler seven birisiyim mesela ve testi yaptım şekerim yokmuş hayatıma devam ediyorum
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Yaptırma diyenleri dinleme canım bebeğin 2 hafta ilerden gidiyor ve bunun çok iyi bir şey olduğunu zannetmiyorum. Eğer öyle bir şey olsaydı herkez bebeğim 3/4 hafta önden gitsinde hemen doğuruyim derdi dimi? Bence bebeğinin sağlığını düşünüyorsan yaptır.
Evet şuan şimdi 24 haftaya giricem cuma günü doktora gittim bebek 900gr 26 27 haftalık gibi

ecmelll

Kayıtlı Üye
rank
Şeker yüklenmesinin bir zararı varmı acaba benden doktor istedi ama yapıp yapmamak arasındayım
Yaptır cnm en azından şekerin çıkarsa ona göre yemene içmene dikkat edersin ☺️ ben yaptırdım ve malasef gebeliğe bağlı şekerim çıktı şuan dikkat etmeye çalışıyorum umarimm senin sonuç temiz çıkar sonucu bana bildir balım merakla bekliyorum

Havva.2412

Kayıtlı Üye
rank
Yaptır cnm en azından şekerin çıkarsa ona göre yemene içmene dikkat edersin ☺️ ben yaptırdım ve malasef gebeliğe bağlı şekerim çıktı şuan dikkat etmeye çalışıyorum umarimm senin sonuç temiz çıkar sonucu bana bildir balım merakla bekliyorum
İnşallah çıkmaz bendede ya rabbim yardım etsin sizede yapınca haber vericem İnşallah

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...