Şeker yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havva.2412 tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,440 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi
Konbuyu başlatan Havva.2412
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Herkeste aynı etkiyi yapmıyor ama içilen şey direk bebeğe geçiyor. Aç karnına iki dilim baklava yiyince fenalaşmıyor kimse baklava ile eşdeğer ise iki dilim baklava ile ölçüm yapılsın şeker önemli fakat türkiyede bunun ölçülme şekli yanlış

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Herkeste aynı etkiyi yapmıyor ama içilen şey direk bebeğe geçiyor. Aç karnına iki dilim baklava yiyince fenalaşmıyor kimse baklava ile eşdeğer ise iki dilim baklava ile ölçüm yapılsın şeker önemli fakat türkiyede bunun ölçülme şekli yanlış
Bunu neye dayandırıyorsunuz nerede hangi makalede geçiyor

Hayall

Kayıtlı Üye
rank
Şeker yüklenmesinin bir zararı varmı acaba benden doktor istedi ama yapıp yapmamak arasındayım
Ben yapmadım canım sonrasında aklımda kalmasın die aile hekimime danistim gerek yikmus zaten dedi tamamen tercik meselesi benim kanda şeker de risk görülmemişti bide hakkında hayırlısı 🤲🏻🌹

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Bunu 2 dilim baklava ile bir tutanlarda o glikozun içeriği hakkında fikir sahibilermi bende prf doktorlar dinledim zaten başka bir ülkedede yok bu aç karnına yükleyerek ölçüm başka bir yöntem olsa neyse
Başka bir ülkede yaşamadan olup olmadığını savunmamız da ayrı bir komiklik. Bulgaristanda doğdum büyüdüm orda var anneme yaptıklarından biliyorum. Kendim Almanyada yaşadım akrabam çeviri yapmak için onunla doktora gittim 1/2 yıl önce ve ordada vardı. Ve şu an eşim Hollandada yaşadığı için burada yaşıyorum ve kendim bizzat doktora gittim aç karnına glükoz için. Sizin kastettiğiniz Ülkeler hangileri acaba?

Ömür'ün annesi

Kayıtlı Üye
rank
Şeker yüklenmesinin bir zararı varmı acaba benden doktor istedi ama yapıp yapmamak arasındayım
Kesinlikle yaptır canım gebelik şekeri öyle hafife alınacak birşey değil sakin ihmal etme erken teşhis önemli yoksa ileri haftalarda çok bebek kaybeden insanlar var benim doktorum çağrı gülümser ve alanında çok başarılı bir yüksek riskli gebelik uzamani eğer zararlı olsa asla yaptırmadı o mesela tetanos iğnesi düşüğü tetikleye bilir diye yaptırmadı bana şeker yüklemesi de zararlı olsa yaptırmaz benim bilgim bu ve uyarmak görevim gerisi sana kalmış kuzum

Melek.

Kayıtlı Üye
rank
Bunu 2 dilim baklava ile bir tutanlarda o glikozun içeriği hakkında fikir sahibilermi bende prf doktorlar dinledim zaten başka bir ülkedede yok bu aç karnına yükleyerek ölçüm başka bir yöntem olsa neyse
Kulaktan dolma bilgilerle hareket etmeyin lütfen. Bebek kayıpları bile yaşanıyor şeker yüzünden. Hangi prf doktorlar bunlar isim verir misiniz? Canan Karatay demezsiniz umarım

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Başka bir ülkede yaşamadan olup olmadığını savunmamız da ayrı bir komiklik. Bulgaristanda doğdum büyüdüm orda var anneme yaptıklarından biliyorum. Kendim Almanyada yaşadım akrabam çeviri yapmak için onunla doktora gittim 1/2 yıl önce ve ordada vardı. Ve şu an eşim Hollandada yaşadığı için burada yaşıyorum ve kendim bizzat doktora gittim aç karnına glükoz için. Sizin kastettiğiniz Ülkeler hangileri acaba?
Dinlemiştim ama şimdi bulamadım bu fetüse ve anneye zararlı bir yükleme olmadığı anşamınada gelmez baklava ilede eşit olduğunu kanıtlamaz

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...