Şeker yüklemesi

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Havva.2412 tarafından oluşturulan Şeker yüklemesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,440 kez görüntülenmiş, 31 yorum ve 3 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Şeker yüklemesi
Konbuyu başlatan Havva.2412
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nesliesen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anneadayadayı

Kayıtlı Üye
rank
Dinlemiştim ama şimdi bulamadım bu fetüse ve anneye zararlı bir yükleme olmadığı anşamınada gelmez baklava ilede eşit olduğunu kanıtlamaz
Yanlız bunu ben kendi aklımdan söylemiyorum. Bu testi yapan doktor bizzat kendisi anlattı o içtiğimiz şeyin ne olduğunu neye eş değer olduğunu. Söylemesine göre bana 100gr glükozlu şurup içirdi. Bu da 2 bardak şekerli su demek dedi. Yani Türkiye doktorlar açısından çok ilerlemiş bir ülke bunu bilmeyen yoktur herhalde. Ancak Hollanda hakkında öğrendiğim en önemli şey hamilelere çok fazla önem verildiği. Ve her şeyin doğalına zararsızına yönelmeleri. Yani hasta olduğunuzda bile ilk yaptıkları size çay önermek ilaç verip başıklık sisteminizi çokertmeden önce. Yani kısaca diyiceğim şu ki eğer herhangi bir zarar verebilecek bir şey olsaydı ilk önce Hollandada önerilmezdi bence

Nesliesen

Kayıtlı Üye
rank
Yanlız bunu ben kendi aklımdan söylemiyorum. Bu testi yapan doktor bizzat kendisi anlattı o içtiğimiz şeyin ne olduğunu neye eş değer olduğunu. Söylemesine göre bana 100gr glükozlu şurup içirdi. Bu da 2 bardak şekerli su demek dedi. Yani Türkiye doktorlar açısından çok ilerlemiş bir ülke bunu bilmeyen yoktur herhalde. Ancak Hollanda hakkında öğrendiğim en önemli şey hamilelere çok fazla önem verildiği. Ve her şeyin doğalına zararsızına yönelmeleri. Yani hasta olduğunuzda bile ilk yaptıkları size çay önermek ilaç verip başıklık sisteminizi çokertmeden önce. Yani kısaca diyiceğim şu ki eğer herhangi bir zarar verebilecek bir şey olsaydı ilk önce Hollandada önerilmezdi bence
O konuda bende ilaca karşıyım çok şükür gebelikten öncede sonrada kullanan birş değilim sadece mecbur kan hapı falan içiyorum testlere karşıda mesafeliyim 🤷

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...