Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Baya fazlaymış yaa kilosu bende 1 aydır var gebelik şekeri dikkat ediyorum ve insulinde verdiler ama bebeğin bu ay kilo almasını şekere bağladılar normalde son haftalar 200 250 gr alması normal deil mi haftada
Bende de gebelik şekeri çıktı 2 haftadır dikkat ediyorum diyet verdi ama benim bebeğim de aksine kilosu düşük herkeste aynı olmuyor sanırım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Bende de gebelik şekeri çıktı 2 haftadır diyet yapıyorum ancak benim bebeğim de kilosu düşük bende şekerden dolayı diye düşünmüştüm herkeste aynı olmuyor galiba
Bende de gebelik şekeri çıktı 2 haftadır diyet yapıyorum ancak benim bebeğim de kilosu düşük bende şekerden dolayı diye düşünmüştüm herkeste aynı olmuyor galiba
Baya fazlaymış yaa kilosu bende 1 aydır var gebelik şekeri dikkat ediyorum ve insulinde verdiler ama bebeğin bu ay kilo almasını şekere bağladılar normalde son haftalar 200 250 gr alması normal deil mi haftada