Aleykümselam kuzum Ne yapıyorsun nasılsın Iyi degilim ben hic😪
M Mihra Guest 16 Eylül 2022 #11 Gamze Hümeyra' Alıntı: Aleykümselam kuzum Ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyi degilim ben hic
Gamze Hümeyra' Alıntı: Aleykümselam kuzum Ne yapıyorsun nasılsın Genişletmek için tıkla ... Iyi degilim ben hic
M Mihra Guest 16 Eylül 2022 #12 Zeynep23' Alıntı: Hoşgeldin canım. Bir sıkıntı var sanırım emojiler hep üzüntülü Genişletmek için tıkla ... Bebeğim olmuyorrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Eylül 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Selam canım Genişletmek için tıkla ... Çocuğum olmuyor
Zeynep23' Alıntı: Hoşgeldin canım. Bir sıkıntı var sanırım emojiler hep üzüntülü Genişletmek için tıkla ... Bebeğim olmuyorrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Eylül 2022 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Selam canım Genişletmek için tıkla ... Çocuğum olmuyor
AYŞENUR🦋 🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫 Yönetici Mod Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 33,627 Konum Kırklareli 16 Eylül 2022 #13 Mihra' Alıntı: Bebeğim olmuyorrrrr Genişletmek için tıkla ... Tüp bebek tedavisu denedin mi canım belki de daha vakti vardır canım rabbim hayırlı bir günde nasip eder belkide
Mihra' Alıntı: Bebeğim olmuyorrrrr Genişletmek için tıkla ... Tüp bebek tedavisu denedin mi canım belki de daha vakti vardır canım rabbim hayırlı bir günde nasip eder belkide
Zeynep23 📖Kün fe Yekün!!🤲 Yönetici Mod Katılım 6 Ekim 2021 Mesajlar 9,642 16 Eylül 2022 #14 Mihra' Alıntı: Bebeğim olmuyorrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Eylül 2022 Çocuğum olmuyor Genişletmek için tıkla ... Üzüldüm canım ne kadar süredir evlisin.
Mihra' Alıntı: Bebeğim olmuyorrrrr Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 16 Eylül 2022 Çocuğum olmuyor Genişletmek için tıkla ... Üzüldüm canım ne kadar süredir evlisin.
M Mihra Guest 16 Eylül 2022 #15 Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Tüp bebek tedavisu denedin mi canım belki de daha vakti vardır canım rabbim hayırlı bir günde nasip eder belkide Genişletmek için tıkla ... Çok para istiyorlar tüp bebekte ben napıcam çok kötüyüm
Kayra'nın Annesi 👶🏻' Alıntı: Tüp bebek tedavisu denedin mi canım belki de daha vakti vardır canım rabbim hayırlı bir günde nasip eder belkide Genişletmek için tıkla ... Çok para istiyorlar tüp bebekte ben napıcam çok kötüyüm
M Mihra Guest 16 Eylül 2022 #16 Zeynep23' Alıntı: Üzüldüm canım ne kadar süredir evlisin. Genişletmek için tıkla ... 8 yıll
Azranurun annesi Kayıtlı Üye Katılım 19 Ocak 2022 Mesajlar 3,871 Konum İngiltere 16 Eylül 2022 #17 Bebeğin olmuyorsa bitkisel yöntemler deneyebilirsin
M Mihra Guest 17 Eylül 2022 #18 Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin olmuyorsa bitkisel yöntemler deneyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Bir çok hastaneye doktorlara gittim ama fayda olmadı allah'ın kimseyi evlatla sınamasın zor bir süreç rabbim herkezin kalbine göre versin inşallah
Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin olmuyorsa bitkisel yöntemler deneyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Bir çok hastaneye doktorlara gittim ama fayda olmadı allah'ın kimseyi evlatla sınamasın zor bir süreç rabbim herkezin kalbine göre versin inşallah
Hülya12 Moderator Yönetici Mod Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 22,004 17 Eylül 2022 #19 Mihra' Alıntı: Çok para istiyorlar tüp bebekte ben napıcam çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Benim bir akrabam öyleydi devletten tedavi oldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Eylül 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin olmuyorsa bitkisel yöntemler deneyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Mesala neler? Askim
Mihra' Alıntı: Çok para istiyorlar tüp bebekte ben napıcam çok kötüyüm Genişletmek için tıkla ... Benim bir akrabam öyleydi devletten tedavi oldu Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi 17 Eylül 2022 Azranurun annesi' Alıntı: Bebeğin olmuyorsa bitkisel yöntemler deneyebilirsin Genişletmek için tıkla ... Mesala neler? Askim