Bebeğim balonla oynarken balonun üst kısmını koparıp yemiş şuan çok korkuyorum uyudu ve bişey olur mu başına gelen var mı?sabah büyük tuvaletinde çıkmazsa doktora götüreyim mi
Ay sorma Vallahi canım böyle var ya İnci bulmuş gibi oldum ya çok kötü bir şeydi o düşünce Çocuğuma bir şey olur vicdan azabı duydum çay tabağını kırmış yani kaşla göz arası oldu Oysa ki yanımızdaydıBiz annelerin yapamayacağı birşey yok valla ben oğlumun burnunu temizledigim zaman çıkan pislik beni okadar mutlu ediyorduki o anlatamam bir rahatlama geliyor insana
Ya sorma Canım Allah'ım gerçekten korumuş verilmiş sadakamız varmış ya günlük Ben de evleri silip süpürüyorum Hatta iki kere Hani gördüğümü alıyorum ediyorum yürüteçte yaptılar yerdeyken yapmadı yürüteçte mutfak dolabından çekmecedeydi Benim çay tabaklarım oradan almış O günden sonra zaten o çekmeceleri komple boşalttım hiçbir şey yok şu an zaten pek fazla da yürütece bindirmiyorum artık işte yerde de göz kulak Olduğum kadar oğluma tembih ediyorum Hani sakın yerde ufak küçük oyuncaklarını bırakma gözetim altımızda gerçekten çok zor Şu anki nesilin bebeklerini büyütmek inanın çok çok zorOyoyoy iyiki bişey olmamis larenle bizim kızda ne bulsa yerde yemeye çalışıyor o yüzden sabah kalkıp heryeri silip supuruyorum erkende ama ne fayda ağzına atacak biseyler buluyor
Eminim çünkü gözümün önünde 2 saniyede yaptı ne yaptıysa bekliyorum tuvaletini yapmasını inşallah dediğin gibi olurcanim sakin ol buyuk ihtimalle yarin akşama kadar cikar korkma allahin izniylw bişey olmaz cikmassa göturursun doktora bide yuttuğundan eminmisin belki koparip atmiştir bi köşeye
Tamamdır canım teşekkür ederim benim kızım yanına para hap vs ne koysam ağzına almazdı yutmazdı oğlum ise çöp bulsa yiyor ne olursaKuzum öncelikle sakin kal birşey olmaz Allah'imin izniyle.
Laren 1 buçuk ay önce cam yuttu ve sabahtan aksama kadar hastanedeydik cocugla bir sürü şey yaptilar 2 kere rontgen burundan kamera sokup mideye kadar indiler derken bulamadilar doktor 3 gun icinde diskisindan atar dedi ama bulman zor dedi ve ayni zamanda midenin dis maddeyi atmak icin eritiyormus. 3 gun her dışında inci arar gibi elime eldiven giyip aradim ve son gun Rabbime dua ettim umudum almamisti kesin dedim biryerine saplandi derken son gun diskisini tekrar kontrol edersen elime birsey batti ama anlatamam o sevinci resmen cam ve oldugu gibi cıktı aynisi gibi.
Yani demen o ki kuzum muhakkak diskian cikaktir sen bu sure zarfında bebegini gözlemle deyisik hareketler gozlemlersen hic vakit kaybetme git doktora
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Larenin yuttugu cam bu canimEkli dosyayı görüntüle 4251
Tamamdır canım teşekkür ederim benim kızım yanına para hap vs ne koysam ağzına almazdı yutmazdı oğlum ise çöp bulsa yiyor ne olursaKuzum öncelikle sakin kal birşey olmaz Allah'imin izniyle.
Laren 1 buçuk ay önce cam yuttu ve sabahtan aksama kadar hastanedeydik cocugla bir sürü şey yaptilar 2 kere rontgen burundan kamera sokup mideye kadar indiler derken bulamadilar doktor 3 gun icinde diskisindan atar dedi ama bulman zor dedi ve ayni zamanda midenin dis maddeyi atmak icin eritiyormus. 3 gun her dışında inci arar gibi elime eldiven giyip aradim ve son gun Rabbime dua ettim umudum almamisti kesin dedim biryerine saplandi derken son gun diskisini tekrar kontrol edersen elime birsey batti ama anlatamam o sevinci resmen cam ve oldugu gibi cıktı aynisi gibi.
Yani demen o ki kuzum muhakkak diskian cikaktir sen bu sure zarfında bebegini gözlemle deyisik hareketler gozlemlersen hic vakit kaybetme git doktora
Dışkısından cikmassa götür bence
Daha bekliyorum canım benim yapmadı dahaBebeğin nasıl oldu canım kaka yaptı mı
Bizim minikler çok yaramazKuzum öncelikle sakin kal birşey olmaz Allah'imin izniyle.
Defnede yutmustu canm ertesi gün dışkısında gördüm korkutma kendini zaten sürekli takip ediyorsundur halinde bi değişiklik hissedersen hemen acile götürürsünBebeğim balonla oynarken balonun üst kısmını koparıp yemiş şuan çok korkuyorum uyudu ve bişey olur mu başına gelen var mı?sabah büyük tuvaletinde çıkmazsa doktora götüreyim mi
Rica ederim kuzum Aynen bazı bebekler çok meraklı oldukları için her şeyi ağzına götürebiliyorlarEminim çünkü gözümün önünde 2 saniyede yaptı ne yaptıysa bekliyorum tuvaletini yapmasını inşallah dediğin gibi olur
Tamamdır canım teşekkür ederim benim kızım yanına para hap vs ne koysam ağzına almazdı yutmazdı oğlum ise çöp bulsa yiyor ne olursa
Tamamdır canım teşekkür ederim benim kızım yanına para hap vs ne koysam ağzına almazdı yutmazdı oğlum ise çöp bulsa yiyor ne olursa
Daha bekliyorum canım benim yapmadı daha
Ay sorma Sorma vallahi benim evdeki cimcime oğlumu arattırıyor yani öyle diyebilirimBizim minikler çok yaramaz
Defnede yutmustu canm ertesi gün dışkısında gördüm korkutma kendini zaten sürekli takip ediyorsundur halinde bi değişiklik hissedersen hemen acile götürürsün
götür tabi.balon ve naylon cok teklıkelı verme elıne evdede bulundurma.bişey plsa tıkanırdı korkmaBebeğim balonla oynarken balonun üst kısmını koparıp yemiş şuan çok korkuyorum uyudu ve bişey olur mu başına gelen var mı?sabah büyük tuvaletinde çıkmazsa doktora götüreyim mi
Benim kız kafasındaki tokayi alıp yiyor yemek versen yemez ama gereksiz şeyleri yemeye calisiyorAy sorma Vallahi canım böyle var ya İnci bulmuş gibi oldum ya çok kötü bir şeydi o düşünce Çocuğuma bir şey olur vicdan azabı duydum çay tabağını kırmış yani kaşla göz arası oldu Oysa ki yanımızdaydı
Ya sorma Canım Allah'ım gerçekten korumuş verilmiş sadakamız varmış ya günlük Ben de evleri silip süpürüyorum Hatta iki kere Hani gördüğümü alıyorum ediyorum yürüteçte yaptılar yerdeyken yapmadı yürüteçte mutfak dolabından çekmecedeydi Benim çay tabaklarım oradan almış O günden sonra zaten o çekmeceleri komple boşalttım hiçbir şey yok şu an zaten pek fazla da yürütece bindirmiyorum artık işte yerde de göz kulak Olduğum kadar oğluma tembih ediyorum Hani sakın yerde ufak küçük oyuncaklarını bırakma gözetim altımızda gerçekten çok zor Şu anki nesilin bebeklerini büyütmek inanın çok çok zor
Ay kesinlikle larende öyle kiz çocukları cok başkaBenim kız kafasındaki tokayi alıp yiyor yemek versen yemez ama gereksiz şeyleri yemeye calisiyor
Canim bi tatli kasigi zeytin yağı icir sindirimini kolaylaştırır gorumcemin oglu da yutmustu bir bucuk yasindaydi zeytin yagi icirdi aksama kalmadan diskisindan atmıştı sende dene insallah faydasi olurYarın sabah çıkmazsa götüreceğim canım
Uyuyor ve ben uyuyamıyorum korku sardı içimi
balonun ucu oldugu icin sıkıntı olacagini zannetmiyorum ama cikmassa bi doktora götur her ihtimale karşi gulumEminim çünkü gözümün önünde 2 saniyede yaptı ne yaptıysa bekliyorum tuvaletini yapmasını inşallah dediğin gibi olur
Daha bekliyorum canım benim yapmadı daha