Sorum var Sevgililer günü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Defnenin annesi Ayşem tarafından oluşturulan Sevgililer günü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,256 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sevgililer günü
Konbuyu başlatan Defnenin annesi Ayşem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz fesat eltiler bugünde taklit ettiler mi sizi ben yine edildim😂😂🤭bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun♥️🥰
Kız Ayşem nedir bizim şu fesat eltilerden çektiğimiz hoş gerçi o korkudan bana laf edemez çünkü ona laf sokmaktan çekinmeyen bir insanım😅😅😅Saol cnm seninde sevgililer günün kutlu olsun ..🤗🥰
Al bu gül sana👉🌹

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

İyi şükür canım dizi izliyorum sen ne yapıyorsun nasılsın
Yorgunum canm gündüz kızım durmuyor babası onunla ilgileniyorken yarının yemeğini yaptım camasirlari serdim mutfağımı toparladim smdi kahve içiyorum😂😂

Seninde canım benim 💕💜 ay bir eltim olacak inşallah oda böyle olmaz 😂
İnşallah cok iyi anlaşırsiniz hiç taklit etmez kiskanmaz seni diğer türlü zor sinir bozucu bir durum😂😂

Gamze Hümeyra

❤️HÜMEYRAM❤️ADEMİM❤️
Yönetici
Mod
rank
😂😂

Yorgunum canm gündüz kızım durmuyor babası onunla ilgileniyorken yarının yemeğini yaptım camasirlari serdim mutfağımı toparladim smdi kahve içiyorum😂😂

İnşallah cok iyi anlaşırsiniz hiç taklit etmez kiskanmaz seni diğer türlü zor sinir bozucu bir durum😂😂
Afiyet olsun canım

Tüm sayfalar yüklendi.