Sorum var Sevgililer günü

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Defnenin annesi Ayşem tarafından oluşturulan Sevgililer günü başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,256 kez görüntülenmiş, 44 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sevgililer günü
Konbuyu başlatan Defnenin annesi Ayşem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Sümeyra🍀

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
İyi valla sen nasılsın canm elti kırizi bitmez 😊
İyiyim canm ne olsun kızımla nöbet tutuyoruz her yolu denedim uykusu bı türlü düzelmedi 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Eltim yok kuzum olsa da taklit edilecek biseyde olmadı eşim yanımda değil Mardine gitti bugün bende evde oğlumla tekim kutlamadik gerçi evde olsa da kutlamazdık. Bı arada teşekkür ederim canım seninde sevgililer günün kutlu olsun 🥰💞
Canm iyiki eltin yok inan sıradan bı hayatı siradan biseyi kıskanıp aynısını yapabiliyorlar herkesin hayatı kendine özel ve güzel anlayana tabi😂 en değerli varlığın oğlusun yanında her günün sevgi günü 🥰🥰

^^ ÖzLem 💜 ^^

💞Oğuz Kağan💞 Yusuf Göktuğ 👶💞 Öykü 💞
rank
😂😂

Yorgunum canm gündüz kızım durmuyor babası onunla ilgileniyorken yarının yemeğini yaptım camasirlari serdim mutfağımı toparladim smdi kahve içiyorum😂😂

İnşallah cok iyi anlaşırsiniz hiç taklit etmez kiskanmaz seni diğer türlü zor sinir bozucu bir durum😂😂
Demi ama bence de hemde çok 😂 nebileyim şuanlik iyi gidiyor canım benm aşkım ortanci kaynım evlenecek kaynım da gelin de benden Büyük hatta gelin le bugünfen itibaren iki yaş var 😂😂

Mariya🌼

💞Ömer Ali💞
rank
İyiyim canm ne olsun kızımla nöbet tutuyoruz her yolu denedim uykusu bı türlü düzelmedi 😂😂

Canm iyiki eltin yok inan sıradan bı hayatı siradan biseyi kıskanıp aynısını yapabiliyorlar herkesin hayatı kendine özel ve güzel anlayana tabi😂 en değerli varlığın oğlusun yanında her günün sevgi günü 🥰🥰
Ahahaha öyle tabi benim bebeğim iyi ki var gerçekten, eltim şimdilik yok olursa dört eltim olucak Allah izin verirse bakalım beni neler bekliyor 🥴🥴

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Hanımlar nasılsınız neler yapıyorsunuz fesat eltiler bugünde taklit ettiler mi sizi ben yine edildim😂😂🤭bu arada sevgililer gününüz kutlu olsun♥️🥰
Sağol canım seninde kutlu olsun sevgililer günün ❤️benim eşim de köye gitmişti bi koli köy yumurtası getirdi hediye olarak 🤣🤣bide marketten beyazlar için deterjan 🤣🤣iyi oldu anca içimde birikmisleri temizler belki 🤣🤣

Defnenin annesi Ayşem

Kayıtlı Üye
rank
Ahahaha öyle tabi benim bebeğim iyi ki var gerçekten, eltim şimdilik yok olursa dört eltim olucak Allah izin verirse bakalım beni neler bekliyor 🥴🥴
Mesafe oldu mu anca uzaktan takip edip taklit edebiliyor ben aile apartmanındayım😂😂 kaçış yok iki eltimin üst katindayim

Sağol canım seninde kutlu olsun sevgililer günün ❤️benim eşim de köye gitmişti bi koli köy yumurtası getirdi hediye olarak 🤣🤣bide marketten beyazlar için deterjan 🤣🤣iyi oldu anca içimde birikmisleri temizler belki 🤣🤣
Benim eşimde bı defasında ev eşyası alacaktı bende senin doğum gününde sana kahve makinası alcam dedim artık özel günlerde çiçek aliyor😂😂

Son düzenleme:

Alyaa🌷🌷

Kayıtlı Üye
rank
Mesafe oldu mu anca uzaktan takip edip taklit edebiliyor ben aile apartmanındayım😂😂 kaçış yok iki eltimin üst katindayim

Benim eşimde bı defasında ev eşyası alacaktı bende senin doğum gününde sana kahve makinası alcam dedim artık özel günlerde çiçek aliyor😂😂
Benim eşim.sevgililer gününü kutlamaz diyo biz artık evliyiz ne gerek var illa o gün mü hatirlamam lazım seven adam içinden ne zaman gelirse o zaman almalı diyo o gün mecburiyetmis gibi alsam kıymeti kalmaz diyo🤩🤩

Sümeyra🍀

Gökçem❣️ Gökperim❣️ Barış Hamzam❣️
rank
Eşim çiçekle geldi yemeğe çıkardı beni çıkarken gördüm pijama terlik takiliyordu bende Instagrama resim koydum bı baktim elinde çicek yemek yedigimiz yerin ilerisinde tatlı yerken paylaşım yapmış bari yazdığım yazıyı kopyalamasaydi😂😂

Ne güzel canm🥰 ben kaynanamı çok seviyorum diğerleri çöp 😂😂
Aay inanmıyorum şaka gibi resmen bu ne yaa görgüsüz,🤣🤣 ne kadar basit bir insan yaa acıdım valla

Valla çok doğru
😂

Bebeğin Tahmini Doğum Tarihi: 2025-04-15
Gebeliğinizin 30. Haftasındasınız.
Bebeğiniz yaklaşık lahana büyüklüğünde.
Bebeğin etrafında yaklaşık 100 ml amniyotik sıvı var. Kendinizi biraz yorgun hisseder ve uyku sorunları yaşamaya başlarsınız. hormonların etkisi ile eklemlerde gevşeme ve ruhsal değişiklikler (anksiete ve depresyon) başlayabilir.
Bebeğinizin boyu yaklaşık 39 cm ağırlıgı 1400 gr :)
İmza alanınıza hesaplama eklemek için tıklayınız

Çağnurrr20

💜 Ecrin Vera'm🐣 💜
rank
Hhahahahha oda güzel kız Alya sen biliyonmu yumurtanın kolisi 100 lira olmuş sana en büyük hediyeyi getirmiş eniştemiz😅😅😅😅

Tüm sayfalar yüklendi.