Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kizlar su geçirmez sezeryan bandını yarın çıkarmam gerek. Taburcu olmadan takıldı üç gün sonra aç dediler acaba nasıl açabilirim. Açtığımda dikişlerime çok acıyacak diye korkuyorum. Bilgisi olan var mi
Ben almadım taburcu olduğumda bandı değiştirdiler su geçirmez bant takip üç gün sonra aç dediler baya yapışmış korkuyordum ama kızlardan cesaret aldım yarın inşallah kaldiracam
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Banyo da yaptım hiç kalkmadı yarın kaldıracam inseallah
Ben almadım taburcu olduğumda bandı değiştirdiler su geçirmez bant takip üç gün sonra aç dediler baya yapışmış korkuyordum ama kızlardan cesaret aldım yarın inşallah kaldiracam
Banyo da yaptım hiç kalkmadı yarın kaldıracam inseallah
Yok yok hiç korkma. Ben taburcu oldum doktorum 7 tane verdi her gün pansuman yaparak değiştir duş alabilirsin bununla dedi. Bende sürekli değiştirdim ama hiç canım yanmadı birtek kıl tüy uzayınca acıtıyor diğer türlü acı yok