Sezeryan doğum 🐣🤲

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelik kategorisinde Aysem tarafından oluşturulan Sezeryan doğum 🐣🤲 başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,060 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelik
Konu Başlığı Sezeryan doğum 🐣🤲
Konbuyu başlatan Aysem
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AYŞENUR🦋

Aysem

Kayıtlı Üye
rank
Genel mi oldunuz spinalmi
Bugün gircem doğuma canm doktorlar hangisini uygun görürse ona göre olacak banada sürpriz 😂😂
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

@Aysem Geliyor gelmekte olan 😍😍 prensese kavuşmana saatler kaldı 😍🤲🏻
Kızım aceleci davranıyor sancılarım başladı doktorlarda sancı durması için çabalıyorlar bende heyecandan yerimde duramıyorum 🥰🥰

@Aysem Geliyor gelmekte olan 😍😍 prensese kavuşmana saatler kaldı 😍🤲🏻
Kızım aceleci davranıyor sancılarım başladı doktorlarda sancı durması için çabalıyorlar bende heyecandan yerimde duramıyorum 🥰🥰
Rabbim yardımcın olsun kuzum hayırlisi ile sağlıkla gelsin inşallah canım 🥰
Amin canm benm🥰🤲

AYŞENUR🦋

🔥 Kayra Ateş 🔥 💫 Ayra Nur 💫
Yönetici
Mod
rank
Bugün gircem doğuma canm doktorlar hangisini uygun görürse ona göre olacak banada sürpriz 😂😂

Amin canm benm🥰🤲
Hele minik yaramaz annesini çok merak ediyor demek ki 😍😍

İdrisin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kizlar bilirsiniz çok zorlu süreçlerden geçtim nihayet sona yaklaşıyorum biraz önce Doktorlar geldi yarın nasipse sezeryana alınacağım ne olur güzel anneler dualarınızı eksik etmeyin bizden🐣 🥰
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin İnşAllah.hepimiz günlerimizi iple çekiyoruz bebeyimizi bağrımıza basmamız için🥰🤲kaf haftadasın canım?

Tüm sayfalar yüklendi.