Sorum var Sezeryan dogum

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Belinay Annesi tarafından oluşturulan Sezeryan dogum başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,662 kez görüntülenmiş, 25 yorum ve 6 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan dogum
Konbuyu başlatan Belinay Annesi
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Bedia demir

Özlemözkn08

Kayıtlı Üye
rank
Bu tamamen kişinin acı eşiğine göre değişkenlik gösteren bir durum. Normal doğumdada saatlerce sancı çekiyorsun ortalama 3.500 kilo bir insan çıkıyor içinden yani böyle düşününce normal doğumda pek kolay sayılmaz kaldı ki çoğu insanda dikiş oluyor ne günlerce oturmakta sorun yaşanabilir.
Ben insanların hamilelere herşeyi abartarak anlatmasına gerçekten anlam veremiyorum yani buda bizde o kadar meşhur bir olay ki ( sorsan herkesin berbat bir doğum anısı vardır peki kaç çocuğun var diye tekrar sorsan en az 4 5 çocuk doğurmuştur. Madem bu kadar zor bu kadar korkunçtu neden o kadar çok doğurdu dünyayı sen mi kurtaracaksın diyesi geliyor insanın 😃neden bir insan doğuma girecek birine olumlu konuşmayıp negatif düşünceler yüklemeye çalışır çok anlamsız buluyorum. Kadın anatomisi doğuma proglanmıstir doğum şekli ne olursa nasıl olursa olsun sonunda mucizene kavuşuyorsun inan o anda bebekten önce diye birşey yok sana herşeyi unutturan mucizevi bir an oluyor korkacak hicbirsey yok dünya var olduğundan beri üretim hız kesmeden devam ediyor 😃iyi düşün iyi olsun ömrünün sonuna kadar hatırlayacağın en güzel anın olacak bu
Cok haklisin

Belinay Annesi

Kayıtlı Üye
rank
İlk sezaryanda srekli ilaç verildiği için aqri fazla hissetmiyorsun sadce ayaqi kalkinca uzannca zorlanıyorsun okdr oda belli bir sure bol su bol yürüyüş iyi geliyor unutma nescafe bitter çikolata çay 2 saat ağzı açık dinlendirilms Cola tuket doktor sana yiyip içebilirsin dedikten snra anestezinin etkisi başına vurmasın die
Olur cnm saol Allah razı olsun
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi

Sağlıkla kucağına al guzelim 🤲🏻 bu durum herkeste degisyor kimi daha sonra çok ağrı sızı yaşıyor kimide hiç yasamiyor o biraz kişinin durumuna bağlı umarım ağrısız bı ameliyat geçirirsin
İnsallh kuzum amin

Sağlıkla kucağına al guzelim 🤲🏻 bu durum herkeste degisyor kimi daha sonra çok ağrı sızı yaşıyor kimide hiç yasamiyor o biraz kişinin durumuna bağlı umarım ağrısız bı ameliyat geçirirsin
İnsallh kuzum amin
İkinci çok zorladi gerçekten 20 gunum bitti aqrilarim hala cok
Bnmde ilk cmm ama 2 tabi zorlar allh yardımcın olsun

İnsallh kuzum amin
2 tane sezeryan dogum yaptım cnm mutlaka agrısı oluyor 1 gün sonra cocugumu kucagıma alıp cıktım hastanedenbelki bebegimin heyecanından dı bilmiyorum ilk gün agrım baya vardı ama dayanılmıcak kadar degil1 haftada bişeyim kalmadı sadece narkozun etkisinden kalanlardan dolayı öksürürken agrı oluyor bu bnm yaşadıgım kim ne yasadı bilemem
Anladım kuzum saol

İnsallh kuzum amin
2 tane sezeryan dogum yaptım cnm mutlaka agrısı oluyor 1 gün sonra cocugumu kucagıma alıp cıktım hastanedenbelki bebegimin heyecanından dı bilmiyorum ilk gün agrım baya vardı ama dayanılmıcak kadar degil1 haftada bişeyim kalmadı sadece narkozun etkisinden kalanlardan dolayı öksürürken agrı oluyor bu bnm yaşadıgım kim ne yasadı bilemem
Anladım kuzum saol

İnsallh kuzum amin
Anladım kuzum saol

Asel minanin annesi

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar tabi her doğum kendine göre ağırdır illaki kişiden kişiye değişir ben Perşembe günü doğuma gidiyorum sabah 7 de yatış olcak insallh dualarınızı esirgemeyin kendime gelir gelmez sizi bilgilendiricem post acicam sizi rahatsız etmiyosam bişey sormak istiyorum sezeryan olanlar çok ağrısız çok sanciniz oldumu doğum sonrası inanın ben endiseleniyom merak ediyorum kime sorsam çok kötü dayanilmicak ağrısı dedi sizcede öle mi çok mu kötü kızlar nolur bir bilgi verin doğumdan sonra sezeryan ağrınız nasıl oldu çok siddetlimi dayanilicak gibi mi adet sancisi3gibi mi yoksa bilgilendirirseniz sevinirmm
Bende ilk çocuğunuz kalp durma nedeniyle sezeryan oldum aslında bende normal doğumda korkuyordum benim hemşirem bana çok iyi baktı ben 6. Gün makine attım evime diyigim yani ilk üç gün arım oldu sonra yavaş yavaş ayağa kalkmak zorundaydım kimse yanimda olmayinca tabikide hadtanedeyken cok agridi kalkamiyordum sagolsjn hemsire gelip bana yurus yaptirdi odanin icinde yukariya bak diyordu arada gelip bana bakiyordu doktoumda iyisi aslında fazla ağrım olmadı sadece ilk üç gün oldu sonra yavaş yavaş hareket ettim dikatli tabikide sonra ağrılarım geçti yavaş yavaş

Bedia demir

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar tabi her doğum kendine göre ağırdır illaki kişiden kişiye değişir ben Perşembe günü doğuma gidiyorum sabah 7 de yatış olcak insallh dualarınızı esirgemeyin kendime gelir gelmez sizi bilgilendiricem post acicam sizi rahatsız etmiyosam bişey sormak istiyorum sezeryan olanlar çok ağrısız çok sanciniz oldumu doğum sonrası inanın ben endiseleniyom merak ediyorum kime sorsam çok kötü dayanilmicak ağrısı dedi sizcede öle mi çok mu kötü kızlar nolur bir bilgi verin doğumdan sonra sezeryan ağrınız nasıl oldu çok siddetlimi dayanilicak gibi mi adet sancisi3gibi mi yoksa bilgilendirirseniz sevinirmm
Cnm bende sezaryen oldum herkes çok kutu sancılarin olacak dedi ayağa kalmasın dediler ama hiç olmadı ilk ayağa kalktım dan zorladınmi sonra hiç zorladınmi evimin işlerini ben yaordim hersiyin hata annme naz deyecek dedi yat hiç korkma cnm

Tüm sayfalar yüklendi.