Bak bende öyleydim işte doğumdan 2 saat sonra bir kalktım ayağa pir kalktım sonra asla yatmadım daha doğrusu yatamadım oğlum da sağlık sorunları nedenş ile ama asla ağrım sızım yoktu benim kalkıp tek başıma duşa bile girmiştiimBence bünye ile alakalı benim teyzemin kızı gelinimiz sezeryan oldu inan ikinci günü hiç sezeryan olmamış gibi hareket ediyorlardı. Ne uğusukluk ne ağrı bünye ile alakalı birde ameliyat oldum deyip yatmadilar hiç hep ayakta idiler banada aynısını söylüyorlar senin dediğin gibi bol sıvı ve hareket etmek ve kendini salmamak . İnşallah bende öyle yapıcam birde tabi doktor çok önemli doğuma giren dikişi atan ben kenimi çok hazırladım
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
O zaman vücut yapısı ve bünye ile alakalı kuzumValla bilemiyorum ki acaba zaman geçtikçe mi oluyor benim de tam uyuşuk sayılmaz zamanla oradaki hücreler ölüyor mu anlamadım.Benim bacağım yarılmıştı lise 2de 6 dikiş atıldı onun da seneler sürdü geçmesi anca bi 3-4 sene önce geçmiştir bacağımı alırken çok acıyordu belki de vücutla alakalıdır