Sezeryan mı? Normal mı?

Gebelik Takibim Konu Bilgileri

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Gebelikle ilgili Sorum Var kategorisinde Burçin arslan tarafından oluşturulan Sezeryan mı? Normal mı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,250 kez görüntülenmiş, 12 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Gebelikle ilgili Sorum Var
Konu Başlığı Sezeryan mı? Normal mı?
Konbuyu başlatan Burçin arslan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan İki prenses annesiyim🥰🥰

Heyecanlı anne

Kayıtlı Üye
rank
Kızlar merhaba. Kaç haftalıktan sonra sezeryan veya normal olacağını doktor kararlaştırıyor.
Brnim dr 30 veya 34 haftadan sonra konuştu benimle yani aon aylar artık kararlaştırdık ilk gebeliğimde ben sezeryan istedim 38 haftada aldı çok şükür. Bunda da 26+0 ız şuan sezeryan olucağım için eğer bi sıkıntı problem olmazsa 38 haftada alacak yani kasım 15 gibi olur büyük ihtimalle

S

Sabina Türkmen

Guest
Kızlar merhaba. Kaç haftalıktan sonra sezeryan veya normal olacağını doktor kararlaştırıyor.
Benim kızım 40+3 haftalık oldu durumu çok şükür iyi ama doktorum Sali günü sezeryanla alalım diyor ama ben normal doğum istiyorum, o zaman suni sancı veririz doğuramazsan sezeryana çeviririz diyor benim bildiğim 42 haftaya kadar bekleniyor sonra sezeryanla alınıyor. Ama buradaki doktorların hemen sezeryan demeside bir değişik geldi bana, bende 11 ayda doğmuşum şimdi düşünüyorum da genetik ola bilir mi bende o yüzden mi doğurmadım hala, 3 gündür strese girdim.

Tüm sayfalar yüklendi.

Son mesajlar