Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kızlar 5gun önce sezeryan oldum aşırı baş ağrısı yaşıyorum benim gibi bu ağrıyı yaşayan oldumu lütfen yardımcı olur musunuz aşırı kötüyüm bebeğimle ilgilenemiyorum kafayı yiyecek durumdayım ilk iki gün hastanedeydim.sadece dikişlerim ağrıyordu eve geldim bu baş ağrısı başladı.doktora söyledik normal dedi
Dayanılır gibi deil sacimdan sürüklüyorlar sanki
Kızlar 5gun önce sezeryan oldum aşırı baş ağrısı yaşıyorum benim gibi bu ağrıyı yaşayan oldumu lütfen yardımcı olur musunuz aşırı kötüyüm bebeğimle ilgilenemiyorum kafayı yiyecek durumdayım ilk iki gün hastanedeydim.sadece dikişlerim ağrıyordu eve geldim bu baş ağrısı başladı.doktora söyledik normal dedi
Gözün aydın geçmiş olsun kuzum rabbim analı babali büyütmeyi nasip etsin insallah kuzum bol.bol nescafe tüket baş ağrını alıcaktır ve bebeğin uyuduğunda sende uyu kuzum