Bilmiyorum ama kuzum benim kendime ayıracak pek vaktim olmadı hala yok hatta evdeikier bile iyi ayaklandın direk ve dertler bana ben ameliyattan 2 saat sonra direk yürüdüm yatsam eminim kendime geleemsdim hatta anneme dedim sen çocuğa bak ben kendime bakarım diye hastaneden çıkarken bebeğin kucağımda tek öıktım çanta vs ve cidden hiç oturmadım hastenden çıkarken dinlenirim mantığı ile çıktım 1 gün sonra hastaneye gidşnce tekrar şuan doğumdan ssonra geçen süre 77 gün ben hala hastanede Sürünüyorum oğlum için ve cidden adam akıllı oturamadım hep hastende yollardayım . Buna şükü yine ama dediğim gibi hiç ağrım olmadı ben hep bol yürümeye verdim bu ağrı olmamam sebebini ve bol bol su içmeye verdimAma ağrın nasıl olmaz ya ben perşembe günü 2.sezeryanimi oldum öldüm de dirildim sandım gaz sancım çok vardı desteksiz yatıp kalkamıyorum uzanamiyorum oturamıyorum batıyor yanıyor karnımın içi açıyor bugün 4.gunum hala oturup kalkmakta sıkıntı çekiyorum doktorlar ikincisi zor geçer ilkine göre dediler aynı yerden kesilip dikiliyor ağrısı farklı olur dedi ondan midr acaba çözemedim
Mesajınız bir önceki mesaj ile otomatik birleştirildi
Zaten doğumfsn önce normalde 24 saqr suni sancı aldım onu bile hissetmiyordum doktorlar açı eşiğin çok yüksek sancıyı o yüzden hissetmiyorsun demişti . Onun da bir etkisi vardır belkide